Újabb bejegyzést tett közzé az ezazördögügyvédje blog szerzője. Mint írja, akiket sajnál, azok éppen Borkai Zsolt családtagjai.

A cikk a hirdetés után folytatódik“Ha valakiket rettenetesen sajnálok ebben a történetben, az a családod. Ők tényleg nem ezt érdemlik.” – így kezdődik a legfrissebb bejegyzése annak a személynek, aki egyelőre névetelenül vezeti az ezazördögügyvédje blogot, de Borkai Zsolt győri polgármester, egykori tornász olimpiai bajnok jó ismerőjének, egyik ügyvédjének és strómanjának vallja magát.

A Szabad Pécs már a ma reggeli, Borkai Zsoltról, de sokkal inkább a NER működéséről szóló blogbejegyzésekről szóló cikkében egy kúbban bemutatta azt a korábbi Facebook-os videórészletet, amiben Borkai őt ért korábbi “rágalmakra” reagál. Hihetetlennek, sőt hiteltelennek is hathat egyesek számára így utólag, amit mond.

Habár azt még mindig meg kell jegyezni, hogy ezer százalékig nem mernénk állítani, hogy akár a fotók, akár a videók nem manipuláltak, de az biztos, hogy eredetinek tűnnek, és a NER felépítői és megszervezői és irányítói és haszonélvezői közül sem jelentkezett senki, még Borkai sem, aki ezt cáfolni tudta volna, vagy legalább cáfolni igyekezne.

Vasárnapi ebéd, család, barátok

Az ügyvéd, akit állítólag vasárnapi ebédeken is vendégül látott a Borkai-család, azt írta, Borkai Zsolt most golyófogónak használja a sokkal jobb sorsra érdemes családját, pedig éppen védenie kellene őket.

Azt már e sorok írója teszi hozzá mindehhez, hogy nekem is ez volt az első gondolatom, amikor szombaton késő este megláttam a bejegyzést.

A második pedig, hogy ezt nyilván nem ő találta ki, hanem nagyon is valószínű, hogy A Párt megmondó- vagy problémamegoldó emberei jelentkeztek nála.

A harmadik pedig az volt, hogy amennyiben ez úgy van, ahogyan sejtem, akkor miért nincs Borkainak és a családjának választása. Miért nem tesznek ezek után magasról arra, hogy ki mit mond, akár Budapesten, akár bárhol másutt?

Tovább is van, és mondja még

Héfőre az “ügyvéd” folytatást ígért. Ha a korábbiakból következtetéseket lehet levonni, akkor olyan videót, amin Borkai vagy rá hasonlító férfi látható majd kokainozás közben.

És amit még (=igazán) várunk

Azt is e cikk szerzője jegyzi meg, hogy még ennél is szívesebben látnék olyan kétséget kizáró bizonyítékokat, amik a NER, a hatalom korrupciós mechanizmusait mutatják be. Merthogy ez az, ami igazán érdekes lehet. És persze leírva is elég hitelesnek tűnik, és sajnos hihetőnek, de amennyiben igaz, akkor még jobb lenne, ha az igazság még jobban és egyértelműbben látszana. A kokainos kurvázásból akár még ennyi is elég volt ahhoz, hogy megjegyezzük.

Címkék:
KategóriákPOP