Természetesen a ledinakerámiás-vizesvébés-magyar bolygóközi társaságos Balogh Sándor elleni körözés a téma. És ez a legújabb is európai színtű, amit a költségvetési csalási ügy miatt adtak ki, ezúttal Szegeden.

A cikk a hirdetés után folytatódikHa a Szabad Pécsnek lenne ilyesmire anyagi kerete, no és gusztusa, akkor talán meg lehetne hirdetni egy kecsegtető tippjátékot, hogy az év végéig hány gólt lő még a vizesvébé volt gazdasági igazgatója mennyi körözést adnak még ki Bártfai-Mager Andrea volt férje ellen. Ehelyett csak a hírt mondjuk el.

Mutatjuk a rendőrségi fotót is, illetve ITT OLVASHATÓ előző cikkünk, amelyben igyekeztünk listázni a Balogh Sándor elleni elfogatóparancsokat (ez nyilván még nem volt a része), illetve hátteret adni, hogy kiről is van szó, és mi is történhetett. Azt is megírtuk benne, hogy Balog Sándor eredeti személyes Facebook-profilját az elmúlt napokban, legfeljebb egy bő hétben törölhették. Pedig azon például olyan gyöngyszemekre is lehetett bukkanni, mint B. S. Orbán Viktorral és még néhány más emberrel készített csoportkép, amit most nem teszünk ismét közzé, talán majd a következő hírnél újra elővesszük.

Az újabb, sorrendben az ötödik körözés, amit december 16-i dátummal adtak ki, ITT látható, olvasható eredetiben.

Forrás: Police.hu
KategóriákPOP