Péntekenként 25-30 perces adással jelentkezünk, amiben elsősorban interjúk, beszélgetések lesznek, de véleményt is mondunk a hét legérdekesebb, legfontosabb eseményeiről.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz első adás vendége dr. Polyák Gábor, aki nemrég a Facebookon szállt vitába Hoppál Péterrel. Erről is kérdeztük a PTE kommunikáció és médiatudományi tanszékének vezetőjét, de a beszélgetés apropóját az adta, hogy január közepén a potsdami egyetem kitüntetését, a Voltaire-díjat vehette át.

A vélemény rovatban (aminek még egyelőre nincs alcíme, de egyszer lesz) pedig arról a rendkívüli eseményről emlékezünk meg, hogy egy pécsi fideszes politikus igazi interjút adott. De ez csak a kezdet.

A podcast hamarosan minden fontosabb platformon elérhető lesz, egyelőre a Spotify és az Anchor listázza, itt pedig az RSS. Az újabb linkeket nemsokára betesszük: Pocket Casts | Breaker | Google Podcasts | Radio Public |

Teljesen kezdők vagyunk a műfajban, szeretnénk jobbak lenni, így műsorral kapcsolatban minden visszajelzésnek örülünk. Ide írjatok: szabadpecs@szabadpecs.hu

KategóriákPODCAST