Mármint nyilvános, bármely érdeklődő számára nyitott fórumon. Péterffy Attila és a Mindenki Pécsért Egyesület, élén Mellár Tamás országgyűlési képviselővel egy nagyon másfajta, jóval nyitottabb és szakmaibb városvezetést ígért. Ahogyan a múlt októberben a Fideszt Pécsett leváltó pártok is emellett álltak ki. Holnap este lesz egy fórum, ami ennek az ígéretnek teljesen megfelel.

A cikk a hirdetés után folytatódikMerthogy egy teljesen nyilvános és ingyenes fórumra invitálja Pécs vezetése elsősorban a pécsi vállalkozókat, cégtulajdonosokat, -vezetőket. Sőt, nem csak Pécs polgármestere, Péterffy Attila, és Baranya egyik országgyűlési képviselője, egyben az egyetlen, 2018-ban függetlenként egyéni körzetet nyerő parlamenti képviselő, Mellár Tamás lesz ott, hanem több pécsi önkormányzati tulajdonú gazdálkodó szervezet vezetője is.

A február 13-án, csütörtök 18.00 órától, a Corso Hotelben (Pécs, Koller utca 8.) Péterffy Attilán kívül ott lesz meghívott vendégként a Biokomtól Genczler István, a Zsolnay Örökségkezelőtől Rózsa Zoltán, a Pétávtól Vida János.

Mellár Tamás közgazdász, országgyűlési képviselő a házigazda szerepét tölti be, azaz a szervező egyesület vezetőjeként ő lesz a kérdező is. Igen, ez most az a speciális helyzet, amikor a szervező egyesület, a Mindenki Pécsért egy másik alapító tagja, az időközben pécsi polgármesterré választott Péterffy Attila is a meghívottak közt foglal helyet.

Emlékezhetnek, a Mindenki Pécsért Egyesület a kezdetektől kezdve felvállalta a mostani vállalkozói fórumhoz hasonló ingyenes és nyilvános rendezvények megszervezését. A Corso Hotel pedig, amúgy, ezeknek akkor is helyet adott, amikor más helyszínek talán nem merték bevállalni a hely biztosítását.

A holnap esti rendezvényen a szervezők a Facebook-esemény leírásában úgy fogalmaznak, hogy fórumot kívánnak teremteni arra, hogy a helyi vállalkozók megismerhessék a városvezetés és a önkormányzati cégek vezetőinek jövőre vonatkozó terveit, elképzeléseit. Ezért várják a helyi vállalkozókat és minden érdeklődő pécsi polgárt az eseményre.

KategóriákPOP