A pécsi tévétorony ma estétől, esténként „tapsolni”, ünnepelni fogja az egészségügyi dolgozókat.

Pécs egyik jelképe már egy ideje ki van világítva, sőt, különböző előre beállított és módosítható programokkal változtatható az, hogy éppen milyen színű fény világítja meg. Vagy milyen fényjáték működik. És sok esetben ez valamilyen fontos, aktuális eseményhez vagy „világnaphoz” kapcsolódik. A pécsi tévétorony ma estétől, esténként „tapsolni”, ünnepelni fogja az egészségügyi dolgozókat.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Pécsi városházi közleményt adtak ki minderről.

„Talán tudják, rövid időn belül sokan csatlakoztak ahhoz a kezdeményezéshez, hogy az új koronavírus idején este nyolckor kiállnak az ablakba, erkélyre, és megtapsolják az egészségügyi dolgozókat.

Személy szerint és polgármesterként is elmondhatatlanul hálás vagyok azoknak a pécsi egészségügyi dolgozóknak, akik nap mint nap szembenéznek az új koronavírussal, vagy más területen küzdenek a pécsiek életéért, egészségéért. Ezért arra kértem a Pécsi Kommunikációs Központ Kft. vezetőjét, hogy a pécsiek elismerését március 25-étől a kivilágított pécsi tévétorony is fejezze ki. Ennek megfelelően a mai naptól az új koronavírus járvány végéig este 8 és negyed 9 között a torony nemzeti színekben fog „tapsolni”, azaz pulzálni.

Minden egészségügyi dolgozónak hálásan köszönöm az állhatatos küzdelmét!”

KategóriákPOP