A PMFC férfi labdarúgócsapata a következő szezontól az NB II-ben szerepel az MLSZ döntése értelmében.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a férfi nagypályás bajnokságok közül az NB II-es és NB III-as bajnokságok esetében, a kiírás elveit követve, a félbemaradt bajnokságok záró táblázata alapján jelölik ki a feljutókat és kiesőket, valamint a megyei első osztályokból a feljutókat az NB III-ba.

Annak érdekében, hogy országos szinten ne növekedjen drasztikusan az érintkezések száma, minden további országos és megyei bajnokság, kupa és grassroots torna lezárásra kerül. Több mérkőzést ezért nem játszanak a csapatok.

A tabellák jelenlegi állapotukban rögzülnek, és nincs hivatalos végeredmény, nincsenek helyezettek, nincs végeredmény alapján feljutó és kieső, a csapatok nem kapnak érmet és oklevelet.

A PMFC férfi labdarúgócsapata viszont mindezek alapján a következő szezontól az NB II-ben szerepel – olvastuk a hírt a PMFC honlapján.

A felfüggesztett NB III-as bajnokság sem folytatódik tehát, a bajnokság elmaradt és hátralévő mérkőzéseit sem rendezik meg. A bajnoki táblázatok jelenlegi állapota a záró táblázat, a bajnoki csoportoknak nincs hivatalos végeredménye, így nincsenek bajnokok, érmesek, és végeredmény alapján feljutók és kiesők sem.

A záró táblázat 1. helyén álló csapatok (összesen három) jogosult a 2020/21-es idényben a Merkantil Bank Liga NB II-es bajnokságba történő nevezésre. A záró táblázatok utolsó három helyén álló csapatok, valamint a legrosszabb 13. helyen álló csapat (összesen tíz csapat) nem lesznek jogosultak a 2020/21-es idényben az NB III-as bajnokságba való nevezésre.

KategóriákPOP