Tartós, hosszú távú kapcsolat vagy alkalmi, de rendszeresen visszatérő? Vagy ritka, viszont minden pillanatában rendkívüli és különleges? Bármelyik választás lehet ésszerű, megfontolt, sőt: jövedelmező. Most viszont a tárgyra térve kimondjuk: az autóbérlésről beszélünk.

A cikk a hirdetés után folytatódikMa már szinte bárkinek megéri az autóbérlés. Szó sincs már luxusról, sőt ellenkezőleg: az autóbérlés okos és ésszerű döntés. Azt, hogy önnek vagy bárki másnak melyik konstrukció, mikor és milyen távon éri meg, saját egyéni igényei döntik el.

Van, akinek tartósan, hosszú távra is érdemes autóbérlésben gondolkodnia, másnak alkalmanként jön jól ez a segítség. Mert az autóbérlés szolgáltatás is, de segítség is. Lehetőség és életfelfogás. Modern, zöld, racionális.

Autóbérlés egyszerűen, rejtett költségek nélkül – Elyxrent.com

Miért vennél autót ha mindig az igényednek megfelelőt bérelhetsz?Azonnal, online kínálunk maximum 2 éves autókat Pécsen és környékén. 0-24h-ban elérhetőek vagyunk és akár házhoz is szállítjuk a kiválasztott járművet.


Nem akar kötöttséget? Nem akar akkor is költséget, amikor nem használja az autót? Bánja, hogy egy egyszeri nagy beruházás értéke napról napra csökken?

Mindez kiváltható egy okos megoldással, ellenőrzött keretek között: ez az autóbérlés.

Pécsett most elindult egy új, országosan is rendkívüli és egyedülálló autóbérlési szolgáltatás, amely már elérhető a nap 24 órájában, a hét hét napján.

Az ELYXrent összes autója vadonatúj jármű. Vagyis nem csupán bérelhet magának, családjának, baráti társaságnak autót, egyetlen napra, hosszú hétvégére, kiruccanásra, nyaralásra, hanem ki is próbálhat a piacon jelenleg is kapható típusokat.

És mindig olyan autót választhat, amely éppen az ön igényeihez leginkább megfelelő. Az ELYXrent azt is vállalja, hogy az idő múlásával minden autójuk legfeljebb két éves lesz. Az autókat pedig minden bérlés előtt és után fertőtlenítik.

Online foglalási rendszer, találd meg az ideális autót – elyxrent.com

1. lépés: válaszd ki a számodra legjobb felvételi és leadási helyszínt, valamint a bérlésed időtartalmát. Autóinkat Pécs területén belül házhoz is szállítjuk! Ha azonnal vagy a következő 7 órában szeretnéd felvenni a kiválasztott autót lépj velünk kapcsolatba a 00 36 70 881 02 02 telefonszámon vagy Messengeren/Viberen/WhatsAppon. 2.

Kiszámolta már, hogy autótulajdonosként mennyit költ valójában az autójára? Ha megteszi, kiderül: a bérlés jó lehetőség, okos választás. Az autó fenntartásába ugyanis minden beleszámít: a vételár, a biztosítások, az autópályamatricák, a javíttatások, az autómosás, a téli gumi, a gumicsere, az ablakmosó folyadék, és így tovább. Sok kicsi és sok-sok nagyobb tétel.

Az autókat házhoz is szállítja a cég, de az ELYXrent autói Pécs egyik legközpontibb részén vehetők fel, a Kórház-téren, ami könnyen, gyorsan elérhető.

Érdemes belegondolni abba is, mikor nincs szükség egy autóra. Sokkal több az ilyen napok száma, mint hinnék! És azon napok száma is jelentős, amikor annak ellenére használjuk autónkat, akár 2-3 kilométer távolságra is, hogy arra valójában szükség lenne. Az ilyen utak kerülnek a legtöbbe.

Az ELYXrent-nél lehetséges az autóbérlés teljeskörű online ügyintézése. Az online autóbérlés egyszerű, gyors, pár perc alatt le lehet foglalni egy autót. És a szolgáltatás díját is online lehet intézni, bank- vagy hitelkártyával fizetni.

Az online foglalási rendszer időt és pénzt spórol, ráadásul azonnal látható a folyamatosan frissülő kapacitás, vagyis az, hogy mennyi szabad autó van éppen, és melyek azok.

Csupán egy kikötés van: az online foglalás időpontjához képest leghamarabb 8 óra múlva veheti fel az autót. Ugyanakkor van gyorsabb megoldás: 8 órán belül is kérhető autó, az viszont már kizárólag telefonon lehetséges. A telefonos ügyfélszolgálat viszont hétfőtől vasárnapig, 0-24 órában rendelkezésre áll.

Akár online, akár telefonon intézi az autóbérlést, az ELYXrent-nél nem éri meglepetés: nincsenek rejtett költségek. 

És nincs kilométer-korlátozás sem. A sztrádán is haladhat: az ELYXrent mindegyik autóján van érvényes éves országos autópályamatrica – így a legideálisabb, leggyorsabb, legbiztonságosabb útvonalakkal tervezhet. 

A fentiek alapján bérelne, de attól tart, hogy majd pont a bérelt autóval koccan? Akár 0% önrész is elérhető egy esetleges káresemény esetén.

Nem csak rövid-, de hosszabb, vagy akár kifejezetten hosszú távra is bérelhetnek autókat, e konstrukciók egyedi kedvezményeket jelentenek az ügyfeleknek.

ELYXrent Pécs 
phone:  00 36 72 231 067
mobile:  00 36 70 881 02 02
site:  www.elyxrent.com
email:  hu.pecs@elyxrent.com
address:  7621 Pécs, Rákóczi út 1

KategóriákHirdetés