Tévúton járt mindezidáig a teljes pécsi sajtó /az év utolsó napján ne szőrözzünk azzal, hogy minden újság sajtó-e valóban/. Mi is át lettünk ejtve eddig, akik feszt függetlennek neveztük Péterffyt, ami persze csak annyit jelentett, hogy nem párttag és nem párt jelölte, hanem “CIVIL” szervezet. Örömünk az ürömünkben, hogy a miniszterelnök (akit nem nevezünk nevén) pécsi udvari krónikásai is BALfékek voltak, pedig alig győzték tintával, annyiszor írták le, hogy balliberális vagy B.A.L.O.L.D.A.L.I., mert nem tudták az igazságot.

A cikk a hirdetés után folytatódikPéterffy Soros ügynöke, Gyurcsány vagy P. embere, emeszpés, emeszempés stb. Volt minden az udvari krónikások szerint Pécs polgármestere, csak yo ember nem.

Mi pedig – mindezidáig – kitartottunk amellett, hogy független és (nyilvánvalóan) ellenzéki.

A minap azonban a miniszterelnök (akit nem nevezünk nevén) egyedül őt fogadta “ellenzékiként” (kiemelt fotónkon). Körülötte csak A Párt emberei ültek.

Aznap nem is esett le. Majd jött egy újabb elterelő hadművelet Péterffytől, a szokásos siránkozás, hogy a kis ellenzéki városkákat bántsák.

De aztán valaki súgott valamit, akinek helyén volt az esze és a szíve, vagy csak különleges éleslátással áldotta meg a yosorsa. Mindenesetre ez már elég volt ahhoz, hogy gyanút fogjunk. Azonnal vissza is pörgettük Péterffy éves fészbúkos fotóarchívumát, és összeállt a kép, bebizonyosodott: Pécs polgármestere F.I.D.E.S.Z.E.S.! Talán A Párt tagja is, de ezt szilveszterkor SAJNOS lehetetlenség kinyomozni.

Mutatjuk leleplezős galériánkat, amit (szinte) KIZÁRÓLAG Péterffy fészbúkos archívumából állítottunk össze. Azaz, nem csak, hogy fideszes, de még büszke is rá.

Most már csak azt nem tudjuk, hol a LÓVÉ?! Pécsnek is járt volna az a karácsonyi della, amit a többi igazán Yo nagyváros zsebre tehetett.

KategóriákFake News