A Szabad Péntek podcast új adásában a sokszorosan terhelt vendéglátáson belül a jó alkalmazkodásra – és szerencsés helyzetre – mutatunk példát.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz a szerencsénk, hogy a street food kiszállítva is vállalható – Hovorka Tamással (Bohemia Sörkonyha) beszélgettünk

A vendéglátás azon szektorok közé tartozik, amik a legjobban megsínylették a világjárványt. Világszerte. Viszont a kormányok nagyon más módszerekkel, nagyon más mértékben segítik a vállalkozásokat és a működés feltételei viharos gyorsasággal változnak. Hovorka Tamást, a Bohemia Sörkonyha üzletvezetőjét azért kerestem meg, mert külső szemlélőként úgy tűnt, hogy jól alkalmazkodtak az elmúlt év kihívásaihoz.

A podcast a legtöbb platformon, alkalmazásban elérhető: Spotify Apple Podcasts | Google Podcasts | Anchor RSS | Letöltés

A vendéglátás azon szektorok közé tartozik, amik a legjobban megsínylették a világjárványt. Világszerte. Viszont a kormányok nagyon más módszerekkel, nagyon más mértékben segítik a vállalkozásokat és a működés feltételei viharos gyorsasággal változnak. Hovorka Tamást, a Bohemia Sörkonyha üzletvezetőjét azért kerestem meg, mert külső szemlélőként úgy tűnt, hogy jól alkalmazkodtak az elmúlt év kihívásaihoz. Ezt beszélgetésünk során meg is erősítette, bár profit nyilván náluk sem keletkezett 2020-ban. 

Linkek:
https://szabadpecs.wpcomstaging.com/tamogatas
https://tinyletter.com/mecsekalja

KategóriákPODCAST