A Szabad Péntek podcast új adásában nem csak az éledező vendéglátásról és zeneiparról, hanem érdekérvényesítésről és holtszezonról is beszélgettünk.

A cikk a hirdetés után folytatódikHa egy klubnak nincs ízlésformáló szerepe, akkor érdektelenné válik – Gellai Gergővel (Made in Pécs) beszélgettünk

Listen to this episode from Szabad Péntek – A Szabad Pécs podcastja on Spotify. Levesező, elektronikus zenei klub, lapkiadás, egyetemi vagy éppen gasztronómiai fesztivál. Ha első ránézésre valaki nem látná a kapcsolódási pontot ezek között, akkor az egyáltalán ne magát hibáztassa. Pedig a kulisszák mögött, a háttérben meghúzódik egy közös szál.

A podcast a legtöbb platformon, alkalmazásban elérhető: Spotify Apple Podcasts | Google Podcasts | Anchor RSS | Letöltés

Levesező, elektronikus zenei klub, lapkiadás, egyetemi vagy éppen gasztronómiai fesztivál. Ha első ránézésre valaki nem látná a kapcsolódási pontot ezek között, akkor az egyáltalán ne magát hibáztassa. Pedig a kulisszák mögött, a háttérben meghúzódik egy közös szál. Az éjszakai életben egyáltalán nem ismeretlen Gellai Gergőhöz köthető projektek, – lassan mondhatjuk – hogy évtizedek óta színesítik a város életét. De, az utóbbi időben már a szélesebb nyilvánosság előtt is megjelent, és itt most nem csak arra gondolok, amikor tavaly tavasszal több virális posztjában is válságkezelés miatt hozott intézkedéseket, vagy éppen azok hiányát kritizálta. A panasznak konkrétabb eredményei is lettek, de ezeket már Gellai Gergő, a Made in Pécs Magazin, Café és Fesztivál mögött álló vállalkozó mondja el.

(Disclaimer: a magazin indulásakor néhány évig én is a szerkesztőség tagja voltam.)

Linkek:
tamogatas.szabadpecs.hu
madeinpecs.hu

KategóriákPODCAST