A Siklósi úton megkezdődtek Pécs negyedik McDonald’s éttermének építési munkálatai. A tervek szerint a jövő év első negyedévében meg is nyílhat a korszerű, autós kiszolgálással érkező egység. A „Jövő Élménye” koncepció jegyében épülő McDonald’s várhatóan 70 új munkahelyet jelent majd a környéken élőknek, közölte szerdán lapunkhoz is eljuttatott sajtóközleményében az amerikai gyorséttermeket működtető cég által megbízott kommunikációs társaság.

A cikk a hirdetés után folytatódikMint írják, a hazai McDonald’s 2019-ben kezdte meg növekedési stratégiájának megvalósítását, melynek két pillére az új éttermek nyitása, valamint a meglévő éttermek átalakítása a „Jövő Élménye”-koncepció jegyében.

A Szabad Pécs elsőként, már tavasszal írt arról, hogy új pécsi McDonald’s éterem épülhet, majd nemrég ismét jelentkeztünk egy cikkel, annak kapcsán, hogy az építési terület konkrét előkészítése is megkezdődött. A mai sajtóközlemény apropója pedig az, hogy megkezdték az építkezést.

A közlemény szerint az új éttermi koncepció a digitalizációra épül, azonban nem csak a technológiát érinti, hanem „kiterjed az étterem által nyújtott komplex élmény minden elemére, így az éttermek külső és belső környezetére, megjelenésére is”. 

Az idei év során az új éttermi koncepció alapján újult meg mind a három pécsi McDonald’s, így mind a Pécs Plázában, mind a Pécs Árkádban, mind pedig a Zsolnay utcai egységben már a „jövő éttermi élményével” találkozhatnak a pécsi lakosok. Ezen fejlesztésekkel párhuzamosan zajlott a negyedik beruházás, a Siklósi úti új autós étterem építésének előkészítése.

„Hazai hálózatfejlesztési stratégiánk újabb lépései gyökeresen megváltoztatják a Mekizés élményét Pécs városában. Az új éttermi koncepció a vendégélményt és a vendégeket helyezi a középpontba. Bízunk benne, hogy a pécsi és a környékbeli lakosok örömmel fogadják majd a negyedik „Jövő Élménye” éttermet, amely a meglévő egységekhez hasonlóan fontos találkozási pontként szolgálhat majd – idézi a sajtóközlemény Égi Zsoltot, a magyarországi McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetőjét.

Címkék:
KategóriákMETÁL