Így tehát a parkolással kapcsolatos ügyeket beszélik meg a pécsi képviselők a város éves közmeghallgatásán.

A cikk a hirdetés után folytatódikVéget ért a város megújuló honlapján indított szavazás, s a pécsiek döntése alapján az önkormányzat október 12-i közmeghallgatásának központi témája a parkolási rendelet módosítása lesz, közölte a pécsi önkormányzat.

Mint arról lapunk is beszámolt, szeptember 21-én indult szavazás a megújult pecs.hu oldalon arról, hogy az önkormányzat idei közmeghallgatásán melyik legyen a kiemelt témakör. A városvezetés kezdeményezésére ezúttal a pécsiek dönthettek arról, hogy három téma közül melyik kerüljön biztosan a közmeghallgatás napirendjére.

A szeptember 30-ig tartó voksoláson minden pécsi egy szavazatot adhatott le. A határidőig összesen 380 szavazat érkezett be. A belvárosi kerékpáros közlekedési rend 89 szavazatot kapott, a lakásgazdálkodási koncepcióra 113-an szavaztak, míg a parkolási rendelet módosítására 178 szavazat érkezett.

Az idei közmeghallgatáson tehát a kiemelt téma a parkolási rendelet módosítása lesz. A pécsi önkormányzat 2021. október 12-én tartja a közmeghallgatást.

KategóriákMETÁL