Lemondott ugyanis a posztjáról, amint azt az egyesület Facebook-oldalán, pénteken délután közölték.

A cikk a hirdetés után folytatódikAzt írták, hogy a következő időszakban a jövő évi országgyűlési választásokra fog koncentrálni.

„A Mindenki Pécsért Egyesület tegnapi közgyűlésén Mellár Tamás lemondott elnöki tisztéről, mivel a következő időszakban a 2022-es országgyűlési választásokra, illetve az ELEGY szakbizottságában folyó munkára kíván koncentrálni” – olvasható a bejegyzésben.

Bejelentette azonban, hogy elnökségi tagként a továbbiakban is szívesen vesz részt a MPE munkájában.

A közgyűlés elfogadta Mellár Tamás lemondását. Nagyon érdekes jövőbeni kérdés, és vélhetően a Mindenki Pécsért irányvonalának meghatározója lehet az, hogy vajon ki lehet majd az egyesület új elnöke.

Úgy tudjuk ugyanis, hogy nem csak távozások voltak a tagságban a Péterffy Attilával történő konfliktus és szakítás miatt, hanem új belépésekről, új lehetséges tagokról is volt szó, köztük a pécsi politikai életből és közéletből ismert szereplőkről is. Így az sem kizárható – és önmagában ez tulajdonképpen nem is lenne ésszerűtlen lépés azt követően, hogy egy igen ismert és politikusként is ismert ember, Mellár Tamás volt az elnök –, hogy az új elnök kifejezetten ismert ember, sőt akár az is, hogy nem alapító tag is lehet majd.

KategóriákMETÁL