Meghalt Kandech Evelyne, akit az ország a Megasztár első, s talán emiatt legemlékezetesebb, 2003-as szériájában ismert meg. Az énekesnő 37 éves volt.

Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát. A gyászhírt egykori megasztárosok osztották meg, többek közt Tóth Vera és Torres Dani.

A Megasztár előtt Kandech Evelyne a pécsi underground szcénában már ismert és kedvelt énekesnő volt, a tehetségkutató műsor pedig országos ismertséget és kedveltséget hozott neki, éppen csak lemaradt akkor a dobogóról, negyedik lett, ugyanakkor nem kevés más tehetségkutatós énekeshez hasonlóan nem sikerült befutnia, a nyilvánosságban csak ritkán bukkan fel, és ha írt is róla a média, sokkal inkább magánéleti ügyeiről cikkeztek.

Például arról is, hogy korábban önpusztító életet élt, vagy hogy végre találkozott a születése előtt már Magyarországot elhagyó Sierra Leone-i édesapjával. A 24.hu felidézi, hogy ének-zene tagozatos általános iskolába járt, gyerekként kórusokban énekelt és csellón tanult játszani. S, hogy a középiskola után teológia szakra nyert felvételt, majd jelentkezett a Megasztár első évadába, ahol a legjobb 12 versenyző között a negyedik helyig jutott.

KategóriákGyász