Miért jelenthet egészen másfajta élményt a jogosítványszerzés folyamatában a Tesla automataváltós gépjármű használata? Hogyan is néz ki egy ilyen formátumú oktatás, és miért tűnhet álomszerűnek az élmény már az első pillanattól?

A cikk a hirdetés után folytatódikEzeket a kérdéseket világítjuk meg közelebbről is a bejegyzés keretei között. Azzal a nem titkolt céllal, hogy némileg kedvet csináljunk a Tesla automataváltós autón történő oktatáshoz. Öveket bekapcsolni, következzenek a részletek!

Autósoktatás, mintha csak egy álomban ébredtél volna…

Sokan gondolják az oktatások menetét és gyakorlatát stresszes folyamatnak. Tele kellemetlen hibákkal, nehezen megszokható autókkal. Aminek inkább csak a végét várja az ember, hogy a saját kedve szerint vezethessen.

Nos, a Tesla gépjárművön történő tanulás nagyon nem ilyen! Szöges ellentétben a sztereotípiával, hiszen minden egyes alkalom egy élmény. Azt érzed, hogy álmaid autóját van szerencséd vezetni, amivel minden perc ajándék.

Úgyhogy nem is igazán várod az alkalmak végét, inkább élvezed a pillanat varázsát. Nem beszélve arról, hogy Teslán tanulva az autóvezetés alapjait jóval könnyebben sajátíthatod el.

Emiatt lehet könnyebb dolgod

Vegyük példaként a LikeDrive autósiskola automataváltós vezetését! Lehet, hogy életedben először foglalsz helyet a volán mögött, izgulsz, és fogalmad sincs arról, hogy egyáltalán hogyan kell irányítani egy autót.

A helyzet az, hogy ennél könnyebb dolgod nem is lehetne. Indulásnál finoman gázt adsz, ha gyorsulni szeretnél kicsit jobban odalépsz a pedálnak, lassításnál pedig fékezel. Ha közben figyelsz a kormányzásra és az irányításra, a Tesla intézi a többit helyetted.

Ami óriási előny és könnyebbség. Gondolj csak bele, hogy kapásból nem kell foglalkozni sem a kuplunggal, sem pedig a váltó kezelésével. Nagyságrendekkel könnyebb a dolgod, emiatt gyorsabban tanulhatsz és fejlődhetsz majd.

Mire számíthatsz még az oktatás során?

Számíthatsz egyfajta “rózsaszín ködre” már az első oktatás után. Jó értelemben véve persze, de könnyen előfordulhat, hogy az autó mellett a vezetés élményébe is egy csapásra beleszeretsz.

Aztán az sem egy elhanyagolható szempont, hogy hamarabb jön meg az a bizonyos sikerélmény. Gyorsabban érzed meg, hogyan kell irányt váltani, fordulni, tolatni és kanyarodni. Érezni fogod az autót, a vezetés lényegét.

Ennek köszönhetően gyorsan tehetsz szert arra az egészséges határozottságra, amire szükséged lehet a jogosítványod begyűjtéséhez. Folyamatosan nő majd az esélyed a forgalmi vizsga sikerére, ami elképesztően motiváló érzés.

Leginkább ezekre a pozitívumokra számíthatsz tehát a Tesla automataváltós tanulását választva. Mindenképp érdemes fontolóra venni a lehetőségét, ha tényleg élményként szeretnéd megélni az oktatások minden percét.

KategóriákINFÓ