A digitális világban többé nem kell napokat várni arra, hogy az ellőtt filmtekercset előhívhassuk. Így a családi képeket is egy gombnyomásra készíthetjük el, melyből a legjobbakat kiválogatva remek fotófalat készíthetünk, vászonképek formájában.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Fotófal a családtagokról

Nincs is fontosabb az együtt töltött, minőségi időnél! A rohanó hétköznap során gyakran érezhetjük az, mennyire jólesne egy elvonulós, családi vakáció, ahol a legnagyobb problémát a közös képek készítése jelentené.

Nem egyszerű ugyanis összehozni a tökéletes képet, pláne, ha terjedelmes a család. Valaki pislog, valakinek nem tetszik a haja, leesett a gyermek nyalókája, és így tovább. Sokszor azonban az ilyen mókás, félresikerült fotókból lesznek a legjobb emlékek, melyeket évek múltán mindig örömmel nézünk vissza.

Fontos, hogy ezeket a becses emlékeket ne csak egy albumban vagy a számítógép merevlemezén őrizzük. Egy családi fotófal kialakítása segíthet abban, hogy motivációt adjon a sietős hétköznapok során, és vidámságot csempésszen a legszürkébb időkbe is.

Annak érdekében, hogy a fotófal bővíthető, átrendezhető és tartós legyen, érdemes lehet a hagyományos képkereteket vászonképekre cserélni.

Fontos emlékek, vászonkép formájában

A vászonképek igen különleges látványt nyújtó dekorációk, melyek nevükből is adódóan festővászonra kerülnek nyomtatásra. Így teljes mértékben miénk a döntés, hogy milyen fotót, mintát, grafikát vagy épp szöveget szeretnénk kérni rá.

Játszhatunk a mérettel, az elrendezéssel, és akár alakzatba is helyezhetjük a különálló vászonképeket. A külön képek előnye, hogy a későbbiek során bármikor bővíthető a sor, így egy-egy fontos mérföldkő után újabb vászonképpel gyarapodhat a falfelület.

Ha pedig rengeteg fotó áll rendelkezésre, de esetleg kis felbontásúak, nem túl jó minőségűek, montázsba rendezve így is hasznosíthatjuk őket. Csupán válogassuk ki a potenciális fotókat, keressünk egy ingyenes montázskészítő képszerkesztő programot, és kedvünkre rendezgethetjük őket.

Valósítsd meg álmaid családi fotófalát a Vászonkép Szalon csodálatos vászonképei segítségével!

Tartósság és minőség

A vászonképek nagy előnye, hogy rendkívül tartósak, így akár évtizedekig is megőrzik kiváló állapotukat. A tartósságot elősegíti az is, hogy szívósak, így a karcok és a por sem talál rajtuk fogást.

Nem kell tartani a pókhálóktól sem, hiszen a vászonképeket akár tisztítószeres ronggyal is áttörölgethetjük; azok nem veszítenek színükből vagy minőségükből. Így a bővítés során sem tapasztalhatjuk azt, amit a hagyományos nyomtatott fotóknál, hogy a képek elsárgulnak.

Néhány év vagy évtized elteltével pedig igen terebélyes családfát is készíthetünk, melyet gyermekeink és unokáink bővítenek majd tovább!

Látogass el a Vászonkép Szalon honlapjára, és rendelj egyedi vászonképeket, hogy feldobd otthonod üres falfelületeit!

KategóriákINFÓ