Ha Te is olyan szülő vagy, aki környezettudatos és odafigyel arra, hogy a gyermeke kezébe milyen játékot ad, akkor bizonyára a silány minőségű műanyag játékokat messziről elkerülöd. A játék csomagolását is érdemes átböngészni, mert minél több biztonsági jelölést találsz rajta, annál jobban bízhatsz a gyártóban.

A cikk a hirdetés után folytatódikA különböző szabványoknak való megfelelés garantálja a gyermek biztonságát. A fajátékok közül azokat keresd, amelyek természetes fából készültek, szelíd kémiai technológiák alkalmazásával, valamint a festékek és egyéb felületkezelő anyagok is megfelelnek a legszigorúbb egészségügyi elvárásoknak.

Játékok a legkisebbeknek

Csak azok a játékok felelnek meg a babák számára, amelyek felületkezelése az egészségre ártalmatlan anyagokkal történik, mert a kisbabák sokszor a szájukba veszik a tárgyakat. A Peekabooshop.hu Jabadabado játékai nem csupán eleget tesznek ezeknek a minőségi kívánalmaknak, de kedves pasztell színekkel és finom mintákkal harmonikussá is teszik a babaszobát. A babaszobába kerülhet egy mesés ágyforgó, amit előszeretettel nézeget a baba, a kiságyában fekve. A játszószőnyegen helyet kaphat egy formabedobó, textilkönyv vagy állatos toronyépítő is.

A kisfiúknak és kislányoknak is egyaránt megfelelő színvilágú játékok között megtalálhatók a manapság népszerű pasztell menta, kék, rózsaszín árnyalatok is. Már egész kisgyermekkorban is nagyon fontos, hogy a gyermek környezete harmonikus legyen. A játékok nem csupán szórakoztató, fejlesztő funkciót töltenek be, hanem egyúttal a gyerekszoba díszei is. A népszerű svéd gyártó termékei vidámmá és hangulatossá teszik a gyerekszobát. 

Fejlesztő hatású játékok

Ahogy cseperedik a baba, meglephetjük különböző készségfejlesztő játékokkal is. A gyerekek imádják a szerepjátékokat, ehhez vehetünk számukra kis játékkonyhát fa konyhai eszközökkel, teáscsésze készlettel. Kisfiúknak építőkockákat, állatos toronyépítőket, szerszámos készletet, kisautókat versenypályával. Minden gyermek örömmel fedezi fel és próbálja ki a különböző hangszereket. A szemet gyönyörködtető, különböző pasztell árnyalatokban pompázó fa hangszerek, garantáltan vidámságot hoznak a gyerekszobába.

Teljes harmóniában

A gyártó a játékok készítésénél figyelembe veszi a legapróbb részleteket is. A játékok amellett, hogy csodálatosan fejlesztik a gyerekek készségeit, beszédfejlődésüket, varázslatossá is teszik a gyermek szobáját. A formák, a színek, a minták mind magukkal ragadnak.

A svéd gyártó, nem csupán gyerekjátékokat készít, hanem baba- és gyerekszobába való bútorokat is. Ha igazi skandináv stílusú gyerekszobát szeretnél, akkor célszerű ugyanattól a márkától beszerezni az egyes bútordarabokat, kiegészítőket és játékokat is. Ennek köszönhetően, finom pasztell árnyalatban pompázhatnak a bútorok és játékok is. Melyik gyerek ne örülne egy teepee indián sátornak a szobájában vagy egy plüss unikornis hintának?

KategóriákINFÓ