Manapság az internet egyre jobban teret nyer az életünkben, és míg korábban kapcsolattartásra vagy információszerzésre használtuk az internetet, addig mára az életünk minden apró szegmensébe befurakodott. Így aztán ételt rendelünk, könyvet olvasunk, vásárolunk, és persze ismerkedünk is online.

A cikk a hirdetés után folytatódikIgen, ma már minden, csak nem ciki online társkeresőre regisztrálni, hiszen a személyes ismerkedési lehetőségek jócskán beszűkültek, és ha szeretnénk magunknak esélyt adni, akkor bizony próbálkozni kell az online platformokon is.

Persze közel sem mindegy, hogyan teszed ezt, ahogy ezt a CUPYDO Társkereső sikertörténeteiből is láthatod.

Mit tégy a találkozás előtt?

Amikor elkezdtek üzeneteket váltani egymással, akkor egy nagyon izgalmas és intenzív időszak veszi kezdetét. Ilyenkor teljesen természetes, ha napjában többször vetsz pillantást a chatpartnered fotóira, elábrándozol, keresed a részleteket, mégis óva intünk attól, hogy többet láss bele egy-egy fotóba. A fotók nem feltétlenül adnak valós képet, így inkább azt szorgalmazd, hogy minél hamarabb sor kerüljön az első személyes találkára, hogy kiderüljön, működik-e köztetek a kémia.

Persze az illem szerint a férfinak illik kezdeményezni a találkozót, hiába a női egyenjogúság, valahogy itt még tartja magát ez a szabály. Ezzel pedig el is érkeztünk az első találkozóig, ami rengeteg kérdést vet fel.

Milyen legyen az első találkozás, és mi történjen utána?

Először is a legfontosabb tapasztalat, hogy nem szabad túl sokáig elhúzni az első találkozást, ugyanis minél tovább chateltek, annál valószínűbb, hogy megreked a kapcsolat az online térben.

Az első találkát mindenképp a férfinak kell javasolnia, megszerveznie, de természetesen a nőnek is illik pontosan és ápoltan érkezni. A legelső alkalommal mindenképpen valamilyen semleges helyszín javasolt, mint például egy étterem vagy egy korcsolyapálya. Persze az sem mindegy, hogy napközbeni időpontra vagy estére szervezzük a randit, hiszen az utóbbi sokkal meghittebb lesz.

Amikor már ott vagytok, mindenképpen figyelj a partneredre, ne csak a saját hangodat hallasd. Ha megvan köztetek a szikra, akkor pedig várd, hogy a férfi kérje a második randit, ne nyomulj, hiszen annak csak kínos feszengés lehet a vége.

Ha hagyod a dolgokat a maguk útján haladni, és figyelsz, tudni fogod, hogy nyert ügyed van-e.

Fő az őszinteség!

Ha azt szeretnéd, hogy az online társkeresés sikerrel záruljon, ahogy azt sok sikersztori is mutatja, hogy lehetséges, akkor feltétlenül fogadd meg a fenti tanácsokat, tanulj a sikertörténetekből, de legfőképpen: légy őszinte!

Légy őszinte önmagadhoz és a randipartneredhez egyaránt. Ne áltasd magad, tudd pontosan, hogy mire van szükséged a társadban, és persze ne játssz szerepet, hogy a partnered pontosan tudja, hányadán áll veled.

Persze az ismerkedés soha nem egyszerű, hiszen nagyon sérülékeny az ember, amikor megnyílik egy idegen ember előtt, de ha ezek mentén az alapelvek mentén ismerkedsz online, akkor gyanúsan sikerre viszed majd az ismerkedés folyamatát!

KategóriákINFÓ