Nagy igazság, hogy minden mindennel összefügg. Igaz ez a szűkebb életünket tekintve a testünk és lelkünk kapcsolatára is.

A cikk a hirdetés után folytatódikTest és lélek egy közös egységben

Egészséges, teljes értékű életet nem lehet élni, ha akár a test, akár a lélek problémákkal küszködik. De mit tegyünk, ha bármelyik téren hiányt szenvedünk?

A két rész összefonódásának köszönhető az is, ha a testet kényeztetjük, akkor a lelkünk is sokkal jobban fogja magát érezni és természetesen fordítva is igaz, a boldog lélek segít a test egészségének fenntartásában is.

Ezt a célt hivatott szolgálni a hévízi Hotel Európa Fit****superior wellness-spa részlege, ahol színes szolgáltatásokkal igyekeznek kielégíteni a csak egy-egy wellnesshétvégére vagy egy hosszabb nyaralásra érkezők igényeit.

Fontos, hogy mindkét terület megkapja a figyelmet

A wellness kínálta különféle lehetőségek egyszerre nyújtanak kikapcsolódást, feltöltődést, regenerációt a testnek és a léleknek egyaránt.

Manapság sajnos civilizációs jelenség a stressz, az egészségtelen táplálkozás, a hajszolt életmód okozta testi és lelki megbetegedések, melyek megelőzése sokkal célravezetőbb, mint kezelésük.

A wellness egy komplex, összetett csomag, amely az egészség megőrzéséhez szükséges különféle megoldások, eljárások összességét tartalmazza, mindezt ráadásul úgy, hogy kényelmes, kellemes érzések töltsék el e vendéget.

Küzdelem a civilizációs ártalmak, a hajszolt élet hatásai ellen

Már maga az elutazás és a környezetváltozás is üdítő hatású, emellett a stressz csökkentését az olyan alapszolgáltatásnak tekinthető eljárások is képesek elérni, mint a nyugalom, egy kényeztető fürdő, diszkrét zene vagy egy szaunázás. Ez utóbbi egyben kiváló módszer a méregtelenítésre is, amelyre sajnos egészen bizonyosan szüksége van mindannyiunknak.

A hagyományos finn, a gőz- vagy infraszaunák képesek a kikapcsolódáson kívül a szervezetben felhalmozódott káros anyagok eltávolítására is, mindemellett pedig számos élettanilag is igazolt pozitív hatással rendelkeznek.

A méregtelenítés hatásossága fokozható, ha az étrendbe is hasznos, éltető, egészséges alapanyagok kerülnek be. A teljes körű wellness szolgáltatáshoz ez hozzá is tartozik..

A wellness-ezés nemcsak reflektál a pillanatnyi állapotra, hanem preventívnek is mondható, hiszen segít elkerülni a betegségeket, késlelteti a bőr öregedését, de általános értelemben is elmondható, hogy a fiatalság megőrzésének egyik legjobb módszere.

Böngésszen az Európafit különféle wellness ajánlatai között, és ha kérdése van, ne habozzon, hívja a szállodát, amelynek munkatársai mindenben az Ön kényelmét hivatottak szolgálni.

KategóriákINFÓ