A cikk a hirdetés után folytatódik



Mindenkinek könnybe lábad a szeme, amikor a filmekben a hősszerelmes térdre ereszkedik és megkéri a mit sem sejtő hölgy kezét. Eközben előhúzza zsebéből az ékszeresdobozt, kinyitja és megcsillan benne az eljegyzési gyűrű. A leendő menyasszony teljesen meglepődik, áhítattal mondja ki az igent, a vőlegény felhúzza ujjára a gyűrűt, mely tökéletes méretű, majd a lány zokogva veti magát vőlegénye karjába. 

Sok nő és férfi álmodozik ilyen eljegyzésről, de a meglepetés erejét és a tökéletes gyűrűt nem egyszerű összehozni. Az Ékszerpalotánál megtalálhatod a tökéletes eljegyzési gyűrűt, azonban ahhoz, hogy ez szerelmed álomgyűrűje legyen, adunk néhány praktikus tanácsot!

Mikor jött el az ideje annak, hogy megkérd a párod kezét?

Senki sem szeretné, ha választottja nemet mondana. Éppen ezért nagyon fontos, hogy csak akkor kérd meg a szerelmed kezét, ha mindketten készen álltok a teljes elköteleződésre. Bár ma már a jegyességnek nincsenek jogi következményei (100 évvel ezelőtt voltak), mégis tekinthetjük a házasság előszobájának. Ha azt látod, hogy egyre többet beszéltek a közös jövőről, együtt képzelitek a további életet, esetleg össze is költöztetek, akkor biztos lehetsz benne, hogy Ő is készen áll!

Biztos, hogy meglepetés legyen a lánykérés?

Megoszlanak a vélemények ebben a kérdésben. Többen azzal értenek egyet, hogy az eljegyzést meg kell előre beszélni és együtt tervezik meg, mint az esküvőt. Ennek a verziónak is megvannak az előnyei, hiszen egyrészt biztosan igent fog mondani a leendő ara, másrészt pedig együtt tudják kiválasztani a tökéletes eljegyzési gyűrűt. Valljuk be, hogy a lányok szeretnek ékszert válogatni, és fokozottan igaz ez az eljegyzési gyűrűre, hiszen ezt minden nap viselni fogják. Ekkor a forma, a méret, a kő tekintetében szabad kezet kaphat a menyasszony, így biztosan teljesen elégedett lesz.

Hogyan készüljünk, ha meglepetés eljegyzést tervezünk?

Ha te abba a kategóriába tartozol, aki meglepetésként szeretné megkérni választottja kezét, akkor neked is szolgálunk néhány remek tanáccsal, hogy örökre emlékezetes legyen a nagy nap! A tökéletes időzítés ekkor is nagyon fontos! Persze előfordulhat, hogy a két hete ismert szerelmed kezét szeretnéd megkérni és ő igent mond, de ez azért igen rizikós.

A gyűrű kiválasztásához tudakold meg finoman a gyűrűméretét, ebbe esetleg a barátnőit is bevonhatod. Ha tudod, hogy milyen gyűrűt szeretne, akkor megvásárolhatod, de ha semmiféle infód nincs erről, akkor azt ajánljuk, hogy egyelőre válassz egy mutatós, de nem túl drága gyűrűt, mondjuk egy ezüstöt, amivel megkéred a kezét, majd ezután együtt vásároljátok meg az “igazit”. Egy másik módszer, ha nem a gyűrűt vásárolod meg, hanem csupán a követ. Egy gyémánttal, rubinnal is váóóó hatást fogsz elérni, a gyűrűt pedig együtt készíttetitek el hozzá!

Bármelyik eljegyzési módot is választod, figyelj oda a részletekre is! Ha meglepetést szeretnél okozni, akkor válassz egy nyugodt, meghitt helyszínt, ahol kedveseddel átélhetitek ezt a jövőt meghatározó fontos eseményt!

KategóriákINFÓ