Egy kezdő vállalkozásnak általában limitáltak az anyagi lehetőségei. Hiába jó webmester valaki, ha szűk a büdzsé, akkor kezdetben nem biztos, hogy be tud ruházni saját szerverre, nem beszélve arról, hogy valamiből üzemeltetni is kellene azt. Fizetni kell a telepítésért, a szoftverekért és a fenntartásért is. Ez bizony rengeteg pénzbe kerül összességében.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz AB Plusznál kapható viszonteladói tárhelycsomag megoldást jelenthet, így már csak a tárhely mérete szabhat határt!

Mit tartalmaz egy kezdő viszonteladói tárhelycsomag?

Csakúgy, mint a klasszikus tárhelyek esetében, viszonteladói tárhelyekből is több különböző konstrukció közül lehet választani. A szóban forgó cégnél minden tárhelycsomag korlátlan szolgáltatásokat tartalmaz. Az egyetlen különbséget a tárhely mérete jelenti az egyes csomagok között.

A csomagok mindegyikéhez jár korlátlan létrehozható tárhely, domain, adatbázis, e-mail és ftp is, továbbá az adatforgalom is limit nélküli. A .hu domain éves fizetés esetében díjmentes. Az AB Plusz tárhelycsomagjai támogatják a CMS rendszereket. A magyar nyelvű cpanel és WHM tárhelykezelő használata szinte gyerekjáték.

Ha sikerül kiválasztani a neked tetsző tárhelyméretet, akkor ezt követően villámgyorsan el is kezdheted a tárhelyek értékesítését, és jöhet a pénz!

Ezt kell tenned, hogy megkezdhesd az értékesítést

A tárhelycsomagok természetesen megrendelhetők online. A kiválasztott csomag alatt a Megrendelem gombra kattintva a legördülő listából válaszd a viszonteladói tárhelyet. Ezt követően válaszd ki a szimpatikus tárhelyméretet, rögtön látni is fogod, hogy mennyibe kerül ez. Ha szeretnél, rögtön regisztrálhatsz egy új domainnevet, de átregisztrálásra is van lehetőséged, illetve a létező domainnevedet is használhatod.

A rendelésösszesítő oldalon kiválaszthatod a számlázási ciklust, ami alapesetben havi, de az évessel jobban jársz. Végül a fizetés előtt meg kell adni a megrendelési, a számlázási adatokat és a kért igazolványok számát. Az utolsó lépés az, hogy megadod, milyen módon szeretnél fizetni.

A sikeres megrendelést követően meg fogod kapni a Cpanel tárhely admin felülethez a hozzáférést, valamint egy Cpanel WHM viszonteladói tárhely admin felület hozzáférést is. Itt hozhatod létre a saját tárhelycsomagjaidat, és be is tudod majd állítani, hogy az ügyfeleid milyen szolgáltatásokra lehetnek jogosultak, mekkora legyen a tárhelyek mérete és így tovább.

Fókuszban a biztonság!

A tárhelyekről az AB Plusz napi biztonsági mentést készít külön backup szerverre. Náluk a rendelkezésre állás 99,7%, ami a legmagasabb igényekkel rendelkezők számára is megfelelő. Az ügyfélszolgálat az év minden napján elérhető napi 24 órában e-mailben és telefonon egyaránt.

Ha az ügyfeleidnek bármilyen kérdése, problémája adódna, akkor bátran továbbítsd hozzánk a kérdést, mi pedig segíteni fogunk neked megtalálni a megoldást. Így még akkor is kitűnő szolgáltatást fogsz tudni nyújtani, ha nem vagy egy Cpanel-guru.

KategóriákINFÓ