A hagyományos bugyik erotikus változatai a nyitott bugyik, amelyek azonban korántsem tekinthetők új keletűnek. Ismerkedj most meg közelebbről ezzel a speciális fehérneművel és sokoldalú alkalmazásának lehetőségeivel!

A cikk a hirdetés után folytatódikA nyitott bugyik története

A nyitott bugyik eredete egészen régre, a viktoriánus korra nyúlik vissza, ugyan ekkor még nem szexuális célokra alkalmazták. Használatának indoka egészen egyszerűen az volt, hogy a több réteg szoknya, fűző és vastag harisnya viselése miatt másként nem tudták megoldani a vécézést. Másrészt pedig a szellőzés, ezáltal pedig a higiénia biztosítása is egyszerűbbé vált ilyen módon. 

A szoknyák számának és vastagságának csökkenésével azonban a bugyik is egyre többet kezdtek takarni. Ma újra reneszánszukat élik. Ha szeretnéd kipróbálni, milyen nyitott bugyit viselni, szerezz be egyet a Vágyaim.hu nőknek szánt erotikus eszközei közül!

Használatának előnyei

Kétségtelen, hogy egy nyitott bugyiban egy nyilvános WC-ben könnyebben el tudod végezni a dolgodat, hiszen nem kell lehúzni a fehérneműt, ráadásul két kezed van az ajtó, a kabátod és a táskád megtartására. A nyitott bugyik a szeméremajkak mellett futnak végig, emiatt rendkívül kényelmesek és nem kell attól tartani, hogy elcsúsznak, hogy aztán titokban meg kelljen igazítani őket. A csipke- és a selyembugyik mellett 100% pamutból készült termékek is kaphatók. 

Ezeket a szexi darabokat aktus közben is viselheted. Minden együttlét során eljön az a pillanat, amikor a hangulat a tetőfokára hág, már alig bírtok magatokkal, de még a bugyi levételével is bajlódnotok kell. Nos, egy nyitott bugyi esetén ezzel a problémával nem kell számolnod. A szabad hozzáférés garantált, és még a vizuális élmény is megmarad, amely garantáltan az őrületbe kergeti majd a pasidat.

Szexi pózok nyitott bugyihoz

Ha már egy ilyen különleges fehérneműt viselsz, érdemes azt megmutatni. A klasszikus misszionárius póz során aligha kerül szem elé, úgyhogy más pózokat is ajánlott kipróbálni. Mit szólnál például a klasszikus lovagló pózhoz, amikor te kerekedhetsz felül és veheted át az irányítást? Meghatározhatod a behatolás szögét és tempóját is, ráadásul a folytonos szemkontaktusnak köszönhetően a meghittség is adott. Még izgalmasabbá tehető, ha ülés helyett guggolsz vagy hátrafelé helyezkedsz el. 

Ugyanilyen izgalmas lehet a kutyapóz is, amely az anál területek felfedezésére is lehetőséget nyújthat. Nemcsak a hagyományos aktus, de az orális szex során is kihasználhatók a nyitott bugyi adta lehetőségek. A kettős élvezet, az odafigyelő kényeztetés ebben az esetben társulhat a nyitott bugyinak köszönhető megkapó látvánnyal. 

Mit gondolsz az álló pozícióról? Támaszkodj valahová és hagyd, hogy beléd hatoljon a párod. Ehhez pedig még csak le sem kell venned magadról a bugyit. Izgalmasan hangzik, igaz?

KategóriákINFÓ