Ülőpárna nélkül a legdizájnosabb szék is egy idő után kényelmetlenné válik. A jó minőségű és kellő vastagságú ülőpárnák minden kemény felületet azonnal komfortossá tesznek. Nem csupán a konyhában, étkezőben, hanem a teraszon, a kerti bútoron is jó szolgálatot tesznek, akár fapadokon vagy műanyag székeken.

A cikk a hirdetés után folytatódikA sokoldalú székpárnákat bárhol használhatja, sokoldalúságuknak, valamint gazdag színválasztékuknak köszönhetően mindenki kiválaszthatja azt a színt, amelyik a legjobban illik a terítékhez.

Miért érdemes ülőpárnát vásárolni?

A párna az a kiegészítő, amiből sosem elég, és kivétel nélkül minden lakásban megtalálható. A mindennapok során nem is igazán tulajdonítanak nagy jelentőséget neki, pedig sokkal kényelmesebbé teszik a mindennapokat, valamint a látványukkal hozzájárulnak a lakás hangulatához. A MÖBELIX kínálatában rengeteg ülőpárna közül válogathat, melyek fő funkciója, hogy komfortossá tegyék a mindennapokat, valamint melegséget és otthonosságot csempésszenek az otthonába és a kényelmét szolgálják.

Székek ünnepi ruhában

Ha szeretné az év utolsó hónapjához hangolni az étkező vagy konyha színvilágát, akkor nem szükséges mélyen a pénztárcájába nyúlni, mert nagyobb beruházás és átalakítás nélkül legegyszerűbben az ülőpárnákkal tudjuk megváltoztatni a helyiség megjelenését.

Válassza a piros és bordó különböző árnyalatait, melyek látványban is melegséget adnak. Vagy ha a minimalista lakberendezés híve, akkor válasszon a neutrális színek közül. Egy fehér vagy ezüst műszőrme ülőpárnával igazi havas, téli hangulat alakítható ki. Egyedi fametszetmintás ülőpárnákkal a természet és az erdő varázsolható a konyhába vagy nappaliba. Különösen harmonikus lesz a hatás, ha természetes anyagokból készült egyéb dekorációkkal teszi ünnepivé a helyiség megjelenését.

Bársony és műszőrme

A hűvös téli napokon mindenkinek jólesik a meleg textil érintése, tapintása. A különböző textúrájú anyagok különböző érzetet hordoznak. Próbálja ki bátran a székeken is az eltérő tapintású és szálhosszúságú anyagokat. A puha bársony vagy a műszőrme ülőpárnák amellett, hogy kényelmesek, változatosságot és télies hangulatot is nyújtanak.

Nem csak az étkezőszékeken használhatja a puha tapintású párnákat, dobja le a földre, amikor társasjátékozik a család, vagy tegye a kandalló elé, helyezkedjenek el rajta kényelmesen és élvezzék a pillanatot.

Dekoráljon puha ülőpárnákkal

Sokszor az otthonosság kialakításához nem is kell nagy és költséges dolgokra gondolni. A kiegészítők azok, amelyekkel lehet variálni. A cseréjükkel gyorsan és látványosan feldobhatja az otthona hangulatát. Érdemes több fajta ülőpárna garnitúrát vásárolni annak érdekében, hogy kedve szerint tudja változtatni az adott enteriőr megjelenését.

KategóriákINFÓ