Párnák, játékok, kerti eszközök és szerszámok, mécsestartó, asztalterítő? Hogy mi a közös bennük? A tárolóhely. Kertben, teraszon jól jönnek a praktikus kerti tárolók, akár a különböző méretű ládákra, akár az ajtós-fedeles tárolókra gondol. 

A cikk a hirdetés után folytatódik



Segítségükkel biztonságban, száraz helyen tudhatja fontos kerti eszközeit, a kerti bútorok párnáit vagy bármit, aminek ártana a kültéri tárolás, de az ülőgarnitúra közelében szeretné tudni. Többféle anyagú, méretű, színű és stílusú tárolóláda közül választhat, így minden kertbe ideálisak.

Rendszerezés a kertben, teraszon

Kisebb, szerszámos ház, garázs nélküli kertekben is gondot okozhat a kerti bútorok, eszközök, szerszámok, sportszerek tárolása, de szükség lehet a tartalék virágföld, növénytápok, kaspók, egyebek biztonságos, gyerekek és állatok elől elzárt tárolására is. A Kerti Bútor Webáruház kerti tárolói segítségével rendet teremthet és helyet szabadíthat fel kertjében, teraszán, garázsában, és tökéletes helyet nyújthat a sokféle eszköznek.

Amennyiben Önnél is kezd eluralkodni a káosz, ideje beszerezni egy vagy több, kisebb vagy nagyobb tárolóládát vagy ajtós tárolót. A gyönyörűen berendezett terasz látványát nem ronthatja el semmiféle szabadon hagyott szerszám, kerti kiegészítő, ha mindennek helyet talál. 

Hogyan válasszon kerti tárolót?

A legjobb kültéri tárolódobozok kiegészítik a kerti designt, és tartós védelmet nyújtanak a benne tárolt tárgyaknak. Többféle stílusban kaphatók, és kompakt alternatívát kínálnak a nagyobb tárgyak, kerti bútorok tárolására szolgáló szerszámos házak helyett a kerti szerszámok, játékok és eszközök tárolására.

Egy megfelelő teherbírású kerti tárolóláda ülőhelyként, padként vagy akár asztali egységként is funkcionálhat, ha úgy hozza a szükség egy kerti összejövetel alkalmával. Csak azért, mert kisebb méretű, még nem jelenti azt, hogy gyenge szerkezetű, ugyanis a legjobb tárolóládák tartósak, időjárásállóak.

Gondolja át, mi mindennek kell tárolóhelyet biztosítania, válasszon megfelelő méretű tárolót.

A műanyag kerti tárolók előnyei

A gondozásmentes műanyag tárolók minden stílusú kertbe, teraszra beilleszthetőek, ugyanis különböző kialakítással, színekben és méretekben kaphatók. Elegáns fautánzatú mintával vagy műrattan kivitelben, barna, cappuccino, szürke, zöld és krém színekben tökéletesen illeszthetők a kerti bútorokhoz.

Az időjárásnak ellenálló, tartós anyagoknak, valamint a lenyűgöző kialakításnak köszönhetően szárazon tartják a benne tárolt eszközöket, szellőzést biztosítanak számukra. Az extra biztonság érdekében általában valamilyen zárszerkezettel is rendelkeznek. 

A nagyobb tárolók egy kisebb szerszámos házzal is felérnek, és a szezon elmúltával akár biciklik, kerti bútorok tárolására is alkalmasak. Talál köztük kerti hűtőládát, kerti szekrényeket, rejtett tárolóval rendelkező puffokat vagy felhajtható ülésű padokat is.

Szavazzon a rendre, áttekinthetőségre, tárolja a kisebb tárgyakat, szerszámokat praktikus kerti tárolókban.

KategóriákINFÓ