Napjainkban bőséges a választék szépségápolási készítmények terén. A hatalmas kínálat miatt viszont egyre nehezebb is a dolgunk, ami a döntést illeti. A tudatos bőrápolást választók körében egyre nagyobb az igény a natúr- és biokozmetikumok iránt. De miért érdemes előnyben részesíteni ezeket a termékeket?

A cikk a hirdetés után folytatódikSzépségápolás a természet erejével

Akik már elkötelezettek a natúr kozmetikumok terén, pontosan tudják, hogy mit nyernek általuk. A tömegtermékekkel ellentétben nem tartalmaznak szintetikus vegyületeket, mesterséges színezéket, sem szintetikus illatanyagot. Mentesek az allergiát kiváltó komponensektől is. Miért ne választanánk olyan készítményt, amely növényi kivonatokkal és bőrtápláló olajokkal védelmezi bőrünket? 

A BIOLA Webshop natúr és biokozmetikumok bőséges tárházát kínálja, ahonnan kategóriák szerint válogathatunk. Például arctisztítók, szemkörnyékápolók, fényvédők széles választékából. Helyet kaptak férfiaknak szánt termékek, baba-mama készítmények és a tini bőr gondozására fejlesztett speciális kozmetikumok is. 

Az érzékeny bababőr esetében különösképp fontos, hogy bőrbarát, kímélő fürdetőket alkalmazzunk, melyek nem tartalmaznak S.L.S. és szintetikus allergizáló illatanyag összetevőt. A kíméletes, gyengéd tisztítás alapvető a kicsik gondozásánál. 

A természetes megoldások előnyeit kihasználhatjuk a dezodorálásban is, ezáltal szervezetünk normális fiziológiás folyamataiba nem avatkozunk bele. Külön kiemelendő, hogy a BIOLA termékpalettájában megtalálható dezodorok mentesek az alumíniumsóktól. 

Jelentős érvek a biokozmetikumok használata mellett

A BIOLA termékeinek alkalmazásával támogathatjuk a hazai kisvállalkozást. Dr. Gyovai Viola egyedi receptúrái révén a természet erejével gondoskodhatunk bőrünkről. Ráadásul az egész család számára találunk bőségesen opciót a széles választéknak köszönhetően.

Ezen készítmények alkotóelemeinek több mint 90%-a ellenőrzött ökológiai gazdaságból származók. Szintetikus színezékek helyett bőrbarát növényi színanyagokat tartalmaznak. Az erőteljes vegyi illatanyagok teljes mellőzése jellemzi a natúr- és biokozmetikumokat. A diszkrét illatosítás természetes növényi illóolajok által történik. 

Kizárólag a megengedett konzerválóanyagok felhasználásval készülnek, melyek elengedhetetlenek az egészséges mikrobiológiai állapothoz. Nem tartalmaznak parabéneket és szintetikus illatanyagokat, melyek sok esetben allergiás reakciókért lehetnek felelősek az arra érzékenyek esetében.

Törődjünk bőrünkkel természetesen!

A natúrkészítmények és biokozmetikumok alkalmazása mellett számos érvet felhozhatunk, melyek egyre fontosabbá válnak az évek folyamán. Az erős vegyszerek és GMO alapanyagok , SLS és szintetikus illatanyag mellőzésével sokkal tudatosabban járhatunk el a szépségápolásban is, valamint a környezetünk védelme érdekében egyaránt. 

A természetes megoldások megismertetése napjainkban még lényegesebb teendővé vált, gondolnunk kell a későbbi generációkra is. Legyünk tudatosak, és ismerjük meg alaposabban a csodálatos gyógynövényeket!

KategóriákINFÓ