A beltéri árnyékolók világában a reluxa igencsak keresett, közkedvelt darab. Vajon miért? A reluxa beszerzése miatt nem kell túlságosan megterhelni a pénztárcánkat, bárhová felszerelhető, nem is beszélve a designról, amit az enteriőr számára nyújt.

A cikk a hirdetés után folytatódikNapjainkban egyre többféle színben érhető el ez a termék, s azt vesszük észre, hogy a fekete változatok különleges stílussal ruházzák fel a teret. A következő cikkben most utánajárunk annak, hogy mi a titka a híres, fekete reluxa varázsának. 

Érdemes-e a reluxa mellett döntenünk?

Az árnyékoló kiválasztása során mindenki a saját környezetét és igényét helyezi előtérbe. Ez így van rendjén, hiszen a mi életünk, életmódunk képes meghatározni azt, hogy milyen típusú árnyékolót vásárolunk meg. A Redőny Diszkont reluxa kínálatában olyan különleges, modern, fekete produktumokkal is találkozhatunk, amelyek egyszerűen nagyszerűvé kreálják az ablak környékét. Azonban nem csak a látvány impozáns!

A reluxát azért szeretjük, mert képes beengedni a levegőt a helyiségbe, tehát az árnyékolás mellett a szellőztetésben is igen nagy szerepet kap. Európa északi vidékein például szinte csak reluxákat látunk az ablakokon, az ott élő emberek még függöny helyett is ezt használják. Ami pedig még érdekesebb, a fény kizárása nélkül tud árnyékolni, mivel könnyen szabályozható a beáramló fény mennyisége.

Reluxakínálat 2023-ban

Régen egyáltalán nem volt divat a reluxa használata. A régi gyártású termékek könnyen leszakadtak, megakadtak félúton, a lamellák pedig hamar eldeformálódtak. Ezek a veszélyek szerencsére ma már nem fenyegetnek minket, mivel manapság jóval több lehetőség adott és a piac is teljesen átalakult.

A reluxa kiválasztásakor azt kell szem előtt tartanunk, hogy milyen elvárásaink vannak az árnyékolóval szemben; milyen anyagot, részesítünk előnyben és mennyit vagyunk hajlandóak kiadni érte. A lakás belső atmoszférája szintén egy lényeges támpont. 

A klasszikus fekete mindig nyerő!

A fekete reluxa egyszerre modern és klasszikus megoldás. A fekete szín a 2023-as lakberendezési trendben egyre meghatározóbb, így az alapvető berendezési tárgyak, burkolatok, kiegészítők világában is elterjedt színárnyalat.

A divat azt diktálja, hogy gondolkozzunk akár fekete-fehérben, ami csodás kontrasztot eredményez. A sötét keretes nyílászárók a teret is teljesen átalakítják, és természetesen ezek mellé a fekete reluxa egyaránt jól passzol. A fehér fallal a fekete szín kifejezetten különleges hatást eredményez.

A reluxa már egyáltalán nem számít új árnyékolónak, mégis újfajta szemléletmódot hoznak magukkal a modern gyártású produktumok, hiszen egy teljesen más színvonalat képviselnek. Ha szeretnél te is egy modern otthont teremteni, akkor ez az árnyékoló nem maradhat le a listádról.

KategóriákINFÓ