Mindenki olyan hűtőszekrényre vágyik, ami hatalmas méretekkel rendelkezik, hiszen ezekben a típusokban a legjobb a tárolás. Kiváló választás nagycsaládosoknak, ahol több gyermek van és sosincs elég hely az ételeknek, italoknak és egyéb finomságoknak. A side-by-side hűtőket azoknak tervezték, akik rendszeresen tartanak nagy családi összejöveteleket, akik gyakran főznek nagyobb mennyiségben.

A cikk a hirdetés után folytatódikEbben a cikkben bemutatjuk a kétajtós, amerikai típusú hűtőszekrényeket. 

Milyen előnyei vannak a side-by-side hűtőknek?

Az onlineMárkaboltok side-by-side hűtőszekrényei egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen szinte minden igényt kielégítenek. Az egyedi megoldás esetében két fagyasztót, egy normál hűtőt, valamint egy borhűtőt építettek össze, mintha egy készülékből állna az egész. Éppen ez adja meg ezeknek a típusoknak a fő előnyét.

A Liebherr modelljei esetében ott van az Ice Maker, amely a korszerű típusoknál állandó vízcsatlakozást jelent, mindezt a jégkockakészítő által. Ennek hála a rendszer minden alkalommal új és igen magas minőségű jégkockát állít elő. A remek funkció minden családban hasznos lehet, főleg egy forró nyári napon, amikor nagy szükség van a hűsítő italokra. Remek választás továbbá akkor is, ha gyakran toppannak be váratlan vendégek és családtagok. A két fiókban minden alkalommal bőven akad jégkocka, ami bármikor felhasználható. A téli időszakban pedig, amikor nincs rá akkora szükség, nyugodtan ki lehet kapcsolni. 

Miért jó választás egy nagyobb hűtőszekrény?

Azt gondolnánk, hogy minél nagyobb egy berendezés, annál többet fogyaszt. Az új beépíthető modellek azonban csúcshelyezést értek el a hatékonyság során, így védik a környezetet és alacsonyan tartják az áramköltségeket. Ennek köszönhetően jóval több pénz marad a tárcánkban, annak ellenére, hogy egy nagyobb hűtőszekrény tulajdonosai vagyunk.

Emellett a készülékek kiváló megoldást jelentenek a modern lakóterekbe, ahol a konyha és a nappali egyre jobban egybeolvad. Ez azért fontos, mert így nem mindegy, hogy a konyhába milyen eszközök kerülnek, milyen zajszinttel rendelkeznek az egyes berendezések. Az új Liebherr változatok a beépítési programjuk miatt halk készülének számítanak, hiszen alig érik el a 29 dB-t. 

Frissent tartás kérdése

Ott vannak továbbá a BioFress és az EasyFress rekeszek, amiknek köszönhetően ideálisan tárolhatjuk a zöldségeket és a gyümölcsöket, akár csomagolás nélkül is. A saláta akár 7 nap után is frissen fogyasztható. Ez a funkció már az alapkészülékekben is megvan, így nem muszáj komplex berendezést vásárolni. 

Ez nagyon fontos továbbá a hal és a húsok esetében. Előbbi amúgy is nagyon érzékeny élelmiszer, főleg, ami a hőmérsékletet illeti. A legjobb jeges hőmérsékleten, valamint alacsony páratartalom mellett tárolni őket, így az állandó -2 fokos Fish and Seafood rekeszben több nap után is fogyaszthatóak maradnak.

KategóriákINFÓ