Ha tudsz autót vezetni, az nagy fokú szabadságot ad számodra, hiszen onnantól fogva nem leszel rászorulva arra, hogy másokhoz igazodj, amikor el szeretnél jutni egyik helyről a másikra. Csak bepattansz az autóba, és már mehetsz is!

A cikk a hirdetés után folytatódikA jogosítvány megszerzése azonban időbe telik, sőt, ha elsőre nem sikerül a vizsga, akkor egy kifejezetten hosszadalmas folyamat is kerekedhet belőle. Ugyanakkor jó, ha tudod, hogy van lehetőség a BD Autósiskola gyorsított KRESZ tanfolyamának elvégzésére is, aminek keretén belül sokkal gyorsabban el tudod sajátítani a szükséges ismereteket.

Milyen esetekben érdemes részt venned ezen a képzésen? Ebben a cikkünkben erről lesz szó, tarts velünk!

Olyan állást szeretnél betölteni, amihez kell a jogosítvány

A sofőr, illetve a fuvarozói, áru- vagy személyszállítói munkakörök manapság rendkívül népszerűek, főleg azok körében, akik nem szeretnének napi 8 órát a négy fal között, egy unalmas irodában tölteni.

Ezeket a pozíciókat nemcsak fő-, hanem mellékállásban is lehet végezni, ami azt jelenti, hogy jövedelemkiegészítés céljából is megéri jelentkezni rájuk. Ugyanakkor a nem kifejezetten vezetéshez kapcsolódó munkák során is előny, ha tudunk autót vezetni.

Igen ám, de még azelőtt, hogy elküldenénk az önéletrajzunkat az álláslehetőségre, rendelkeznünk kell a szükséges jogosítvánnyal! Ez például egy tipikus eset, amikor érdemes elvégezni a gyorsított KRESZ tanfolyamot, hogy minél előbb áttérhessünk a képzés gyakorlati részére, és nem sokkal később már sikeresen vizsgázzunk. 

Ez a típusú tanfolyam lehetőséget ad arra, hogy a lehető legrövidebb alatt megtanuld a közlekedési szabályokat, tudnivalókat. Ennek köszönhetően pedig elhelyezkedj az általad kiszemelt munkahelyen.

Külföldön élsz, de itthon szeretnéd megszerezni a jogsit – méghozzá gyorsan

Az is előfordulhat, hogy külföldön élsz, de minél hamarabb meg szeretnéd szerezni a jogosítványodat, hogy hazaköltözhess. Ilyenkor is célszerű a KRESZ tanfolyam gyorsított verzióját választani, különösen, ha csak rövid ideig tartózkodsz itthon, és ez idő alatt az elejétől a végéig le szeretnéd tudni az autóvezetői képzést.

Egyetemi tanulmányaid mellett szeretnél megtanulni vezetni

Az is egy speciális eset, amikor valaki még az egyetemi tanulmányai alatt szeretne jogosítványt szerezni. A tanulás, illetve a vizsgákra való felkészülés sok időt emészthetnek fel, ami azt jelenti, hogy ilyenkor is érdemes élni a gyorsított KRESZ tanfolyam lehetőségével. Elvégre minél gyorsabban megszerzed a jogosítványt, annál hamarabb tudsz teljes gőzzel az iskolára koncentrálni.

Láthatod tehát, hogy számtalan olyan helyzet előfordulhat, amikor érdemes ennek a képzésnek az elvégzése mellett dönteni. Ezáltal ugyanis sokkal hamarabb meg tudod szerezni a jogosítványodat, mint “normál” esetben. Ha nem akarod halogatni a dolgot, akkor ne habozz, add le a jelentkezésedet még ma!

KategóriákINFÓ