Sok álmatlan éjszakát előzhetünk meg akkor, ha a költözéssel olyan profi csapatot bízunk meg, akik nemcsak magát a költöztetést, de akár az ezzel járó egyéb feladatokat is elvégzik. A költözés ugyanis egy stresszes folyamat, nemcsak azért, mert gyakorlatilag fenekestül felfordul az életünk, hanem azért is, mert maga a procedúra sem egyszerű, főleg akkor, ha sok holmival rendelkezünk.

A cikk a hirdetés után folytatódikNem mindegy tehát, hogy kit választunk a jelentkezők közül, ezért cikkünkben segítünk eligazodni az ajánlatokban annak érdekében, hogy a legjobbat tudja kiválasztani.

A lakossági költöztetés feladatai

A Promove a költöztetés szakértőjeként mindig felhívja a figyelmet arra, hogy nagyon fontos a költözés napjára mindent megfelelően előkészíteni, mert csak így lehet gyorsan lebonyolítani a folyamatot. Amikor a költöztetők megérkeznek a lakásba, akkor már mindennek készen kell állnia, ezáltal pedig a végösszeg is kedvezőbb lesz, ha óradíjas szolgáltatást választunk.

Mi van akkor, ha segítségre van szükségünk az előkészületekben is?

Egy profi költöztető vállalkozás számtalan szolgáltatással segíti az ügyfeleket. Már az árajánlat kérésekor jelezni kell azt, hogy milyen szolgáltatásokra van igényünk, hiszen nem mindenki tud megfelelően összepakolni, szekrényt szerelni. Ebben az esetben erre a feladatra is fogunk árajánlatot kapni, így már a költözés előtti napon vagy ha megoldható, akkor aznap a pakolók a dobozolással és a bútorszereléssel fognak kezdeni.

Az sem gond, ha csak megfelelő dobozokra vagy védőfóliára van szükségünk, hiszen egy profi cég ezt is pillanatok alatt nyújtani tudja a megrendelő számára, ezáltal pedig a legtökéletesebb módon tudjuk becsomagolni a dolgainkat.

A lomtalanítást se feledjük!

Nem biztos, hogy minden holmit magunkkal szeretnénk vinni az új lakhelyünkre, ezek elszállításáról pedig gondoskodni kell, hiszen a lakást kiürített állapotban kell átadni. Ilyenkor mindig kérjünk lomtalanítási szolgáltatást, melynek keretein belül a felesleges lomokat el fogják szállítani, ezáltal erre már nem lesz tovább gondunk. 

Mit tegyünk a költözés napján?

Annak érdekében, hogy az autó minél közelebb tudjon megállni a lakáshoz vagy a házhoz, parkolóhelyet kell foglalni a számára. Ezzel nemcsak, hogy gyorsítjuk és ezáltal olcsóbbá tesszük a költözést, de a pakolók számára is megkönnyítjük a feladatot, ha a bútorokat nem három utcával arrébb kell felpakolniuk a kocsira.

Ugyanígy, a célállomáson is gondoskodni kell a parkolásról, hiszen itt is ugyanez a procedúra vár a munkásokra. A telefonunk legyen feltöltve, hogy bármikor el tudjanak érni bennünket, ha szükséges.

Ahhoz, hogy a költözés gond nélkül történjen és ne kelljen idegeskednünk, aggodalmaskodnunk, mindig olyan céget kell keresni, aki a fenti szolgáltatásokat nyújtani tudja. Ehhez mindig nézzük át az adott vállalkozás honlapját, közösségi oldalát, mivel itt tájékozódhatunk a vállalt szolgáltatásokról, valamint az ügyfelek visszajelzéseit is elolvashatjuk.

KategóriákINFÓ