A legtöbb okostelefon-gyártó nagyon ügyel arra, hogy lehetőleg ne jusson ki semmilyen jellemző a készülő, új modellekről. Azonban mégis mindig nagyon sok helyesnek bizonyuló, egyben hasznos információ is napvilágot lát még a megjelenés előtt. Nincs ez másként az almás cég esetén sem, sőt!

A cikk a hirdetés után folytatódik



Az Apple iPhone iránt már-már hisztérikus az érdeklődés

Az Apple okostelefonjainak hatalmas rajongótábora van szerte a világon. Ráadásul sokan nem csak simán várnak az új készülék megjelenésére, hanem már-már hisztérikus rajongásba átcsapva, körmüket lerágva izgulnak minden egyes új információmorzsa megjelenésekor.

És bár ez túlzásnak tűnhet, az Apple pontosan tudja, hogy az ilyen szintű rajongás fogja meghozni a cég számára azt a profitot, amire szükségük van. Nem is csoda, hogy mindegyik iPhone ennyire népszerű, ugyanis kiváló készülékek! Nagyszerűen összerakottak, ízléses a megjelenésük, és szoftverben is erősek.

Mi szivárgott ki az iPhone 15 Pro-ról és a 15 Pro Maxról?

A megjelenés már nagyon közel van, szeptemberben várható. Mégis az iPhone-kedvelők még most is várják az infókat. Épp ezért nézzük is, hogy mik a legújabbak!

A képernyőt továbbfejlesztették, így készült el a LIPO, ami az alacsony befecskendezéses nyomású, túlöntött kijelzőtechnológiát jelenti. Ennek az a jelentősége, hogy a segítségével a kijelző körüli kereteket az iPhone 14-hez képest a 15-ben 2,2 mm-ről 1,5 mm-esre tudják csökkenteni. Egyébként ez a technológia már be is mutatkozott, méghozzá az Apple Watch Series 7-ben. A korábban megismert Dynamic Island várhatóan a 15-ös szériában is megmarad. 

Komoly változások lépnek életbe a 15 Pro esetén, méghozzá a vázban. Ennek anyaga ugyanis az eddigi rozsdamentes acélról várhatóan titánra változik. Ez erősebb és könnyebb is egyben. 

Az iPhone-ok esetén a világ egyik, ha nem a legjobb telefonos kamerarendszerével állunk szemben. Épp ezért természetes az, hogy az új sorozatnál még tovább fejlesztik a kamerarendszert. A 15 Pro sorozat például várhatóan valódi periszkópos lencsét kap, mellyel akár 6x-os optikai zoom is elérhető. 

A processzorokat tekintve a sima 15 és a Plus nem hoz újdonságot, a tavalyi A16-ot kapják meg. Ellenben a PRO modellekbe várhatóan Apple A17 érkezik!

A kiszivárogtatás működik!

Azzal, hogy szépen lassan csepegtetik az információkat, folyamatosan fenntartják az érdeklődést. És egy Apple iPhone pont egy olyan termék, amiről lehet is írni. Hatalmas a rajongótábora, nagyon sokan fanatikusan imádják, így biztosak lehetnek benne, hogy rengetegen meg fogják osztani az információkat a közösségi médiában is.

Hatásos marketingeszköz, mellyel nemcsak ez a cég él, hanem egyre több szereplő is az okostelefonok piacán. És mint látjuk, működik.

KategóriákINFÓ