Az átvevőpont után nem áruházat, hanem tervezőstúdiót nyitott Pécsett az IKEA, Debrecen után a másodikat, ahol a svéd bútoripari multi munkatársai, előre egyeztetett tervezési időpontokban tanácsadással támogatják a tervezési folyamatokat, illetve segítenek a megrendelések elindításában is az érdeklődőknek.

A cikk a hirdetés után folytatódikSzeptember 15-én nyitotta meg kapuit a pécsi IKEA Tervezőstúdió, ahol a vásárlók szakemberek segítségével tervezhetik meg konyhájukat, illetve a különböző helyiségeket, legyen szó teljeskörű felújításról, vagy egy helyiség átalakításáról. 

Tokaji Tamarától, az IKEA kommunikációs koordinátorától a pénteken, Pécsett, az Árkádban tartott, sajtótájékoztatóval egybekötött megnyitón azt kérdeztük, hogy megelőzte-e piackutatás azt, hogy az IKEA az átvételi pont után tervezőstúdiót is nyitott Pécsett.

Válaszolt az IKEA arra, hogy a tervezőstúdió után belátható időn belül nyithatnak-e áruházat is Pécsen

– Egy, erre szakosodott csapatunk mérte fel, nemcsak a magyar, hanem a régiós igényeket, ennek megfelelően választjuk ki a bővülés irányát. Pécsett és a régióban több mint 170 ezer IKEA Family klubtagunk van, nagy az igény a termékeink iránt, ezért nyitottuk a tervezőstúdiót – felelte. Hozzátette: fontos vállalásunk, hogy mindenki számára elérhetőek legyünk, s a tervezőpont az egyik olyan szolgáltatásunk, ami miatt a legtöbb vidéki betér budapesti áruházainkba, ezért is, a reményeink szerint egyre több vidéki helyszínen leszünk jelen hasonló egységgel.

Fotó: Balogh Robert/Szabad Pécs

– Vagyis több, mint átvevőpont, kis bemutató részleg is van, mondhatni, közbülső lépcső egy tervezőpont és egy áruház közt, vagy akár egy áruház felé vezető úton?

– Természetesen azon vagyunk, hogy most hasonló élményt tudjunk nyújtani, mint az áruházainkban, de itt a tervezési szolgáltatáson van a lényeg. Itt konkrétan, offline, fizikailag vásárolni, jelenleg nem lehetséges, csak a tervezésben tudunk segíteni a vásárlóknak és az érdeklődőknek, illetve a bevásárlólista összeállításában, vagy például a házhozszállítás megrendelésében.

– A tervezés ingyenes? 

– Az IKEA Family tagok számára ingyenes, aki nem klubtag, annak bizonyos tervezési folyamatokért lehet, hogy fizetnie kell. 

A Tervezőstúdió az ÁRKÁD Pécs első emeletén nyitott meg, a tervezési és tanácsadási szolgáltatásra az IKEA.hu oldalon tudnak időpontot foglalni az érdeklődők.

KategóriákPOP