Pécsen tart nyilvános felvételt a 24.hu népszerű podcastja. A lap három újságírója októberben a Szabadkikötőben veszi fel az adást, amelyre várják az érdeklődő olvasókat és közönséget. Kérdezni is lehet majd.

A cikk a hirdetés után folytatódikNyilvános felvételt szervez Pécsre Háromharmad című közéleti podcastjából a vezető magyar internetes újságok közé tartozó 24.hu. A friss politikai történéseket és azok mozgatórugóit kitárgyaló adást a Szabadkikötőben rögzítik október 18-án, kora este, ahol nézői kérdésekre is válaszolnak a lap munkatársai: Bánszegi Rebeka riporter, Bita Dániel főszerkesztő-helyettes és Kerner Zsolt újságíró. A felvétel után kötetlen közönségtalálkozóval folytatódik az este. A jegyek a lap oldalán (link:https://24.hu/haromharmad) keresztül elérhetők.

A hetenként jelentkező Háromharmadnak nem ez az első nyilvános felvétele: Budapesten időről időre készül hasonló, de ez az első alkalom, hogy a 2021-ben indult podcast készítői és a fővárostól távolabb élő hallgatói élőben, egy adás rögzítése közben találkozhatnak. Pécsett kezdenek tehát, de a sor folytatódik még az év során, novemberben Szegeden, decemberben pedig újra Budapesten lesz hasonló esemény.

KategóriákPOP