Kávézni sokféleképpen lehet: készülhet a kávé karos kávéfőzőben, kotyogósban, ihatunk 3in1 kávékat is ma már, de akik igazán minőségi feketét szeretnének fogyasztani, azok számára mindenképpen érdemes egy darálós kávéfőzőt beszerezni.

A cikk a hirdetés után folytatódikItt is több modell jöhet számításba, de például a premiumshop24.hu oldalán kapható Jura kávégépek maximálisan képesek kiszolgálni az igényeket. Ezek az automata kávéfőzők több jó tulajdonsággal is rendelkeznek, és számos kiegészítőt is választhatunk melléjük. Nézzük a részleteket!

Automata kávéfőzővel könnyen indul a nap

Az automata kávéfőzőt mindenekelőtt azoknak ajánlatos beszerezni, akik reggelente egy erős feketével indítják a napot. Mikor korán kell kelni, és odakint borús az idő, ráadásul eszünkbe jut, mennyi elintéznivaló vár ránk aznap, akkor sokszor valóban csak egy jó nagy adag koffein, egy finom kávé adhat erőt.

Ha pedig egy automata kávéfőzőnk van, amely előre beprogramozható, és akár fél percen belül előttünk gőzölög majd a kávé egy gombnyomás után, az nagyon jól tud esni. Nos, a Jura kávégépek pont ilyenek.

A premiumshop24.hu webáruház kiemelt termékeiről van szó, és mivel többféle típus is kapható belőlük, a vásárlás előtt érdemes átgondolni, melyik lesz a leginkább megfelelő a számunkra.

Mi alapján válasszunk kávéfőző gépet otthonra?

Sokan a szín alapján döntenek, ami helyénvaló, hiszen egy-egy modell akár többféle színben is elérhető, és mivel a gép a pulton fog állni, fontos, hogy illeszkedjen az enteriőrbe. De a funkciók is fontosak!

Ki milyen kávét szeret? Van olyan a családban, aki az eszpresszó helyett a kapucsínót részesíti előnyben? Teafőzésre is szeretnénk használni a gépet? Napi hány csésze fekete fogy otthon? Gyakran jönnek vendégek hozzánk, akiket rendszeresen megkínálunk kávéval?

Ezeket a kérdéseket mindenképpen válaszoljuk meg, mielőtt döntenénk. A Jura kávégépek között ugyanis olyat is találhatunk, amelyek segítségével igazán különleges kávékat is fogyaszthatunk, hiszen alkalmasak például cortado, latte macchiato vagy flat white elkészítésére is.

A kiegészítőket is vegyük számításba!

Fontos lehet még a kávéfőző mérete is. Mérjük le pontosan, mekkora hely áll rendelkezésre a konyhapulton, és ennek megfelelően válasszunk. Azonban kalkuláljuk bele az egyéb kiegészítőket is a számításba!

Hogy mikre gondolunk? Nos, a premiumshop24.hu Jura kiegészítői között találunk csészemelegítőt, tejhabosítót, tejhűtőt is, amelyek jó szolgálatot tehetnek az exkluzív kávézás során. Mert aki igazi ínyenc e tér en, az odafigyel nemcsak a kávé minőségére, hanem a megfelelő körülményekre is!

A webáruház kínál ehhez csészéket, kanalakat is: van eszpresszó és hosszabb nyelű, latte macchiato kanál is. Az automata kávéfőzőhöz illő kávé is beszerezhető a kínálatból: az elismert, prémium minőségű Chicco d’Oro szemes kávé.

Érdemes szétnézni az oldalon a kávézás szerelmeseinek, mert minden hasznos kiegészítőt egy helyről beszerezhetnek, és így igazán méltó módon hódolhatnak kedvenc reggeli rituáléjuknak.

KategóriákINFÓ