A divat rajongói minden évszakban alig várják, hogy a következő szezonban felfedezhessék az újdonságokat. A streetwear stílus terén most sem lehet okunk a panaszra, hiszen megannyi kollaboráció különlegességei kerültek a kínálatba. A híres rapper ráadásul most sem tétlenkedett, így a nyáron megint volt egy piros betűs ünnep a naptárban, amit a legtöbb rajongó alig várt. 

A cikk a hirdetés után folytatódikEbben a cikkben a legújabb kollekciót mutatjuk be. Eláruljuk, hogy milyen stílusjegyekkel rendelkeznek ezek a darabok. 

Itt az új Utopia Merch!

A True to Sole Utopia Merch kollekciójának legújabb darabjai végre napvilágot láttak. Nem csoda, hogy annyian várták, hiszen a 2018-as Astroworld óta közel öt évet kellett várnunk arra, hogy végre megjelenjen az énekes új albuma. A bemutató helyszíne a gízai piramisok lettek volna, azonban már idő előtt látszott, hogy túlvállalták a dolgot, így lemondták az eseményt. Bár végül a Travis fanok csináltak egy bulit annak a koncertnek a helyszínén, amit végül nem tartottak meg.

Más kérdés, hogy az album hatalmasat tarolt, a rajongók rongyosra hallgatták az ezen található számokat. Mindenki egyetértett abban, hogy a dalok fenomenálisak lettek, ennek köszönhetően az Utopia azonnal megdöntötte az egy nap alatt legtöbbet streamelt album rekordját 2023-ban az egyik legnagyobb zenehallgató portálon, a Spotify-on. A lemezen található 19 szám mindegyike a Top 20 U.S. listáján landolt, de amilyen régóta nem volt új szám, nem annyira meglepő. 

Jöhetett a Road to Utopia

Ahogy megjelent az új korong, megérkezett a hozzá tartozó merch. A True to Sole fel volt készülve mindenre, nem véletlen, hogy nagy mennyiségben érkezett hozzájuk restock a Road to Utopia felsőkből, hoodie-kból, valamint a nadrágokból és a kiegészítőkből. Ez az egész régióban egyedülállónak számított, de még Európában sem volt túl megszokott. 

A zenész tehát nem csak a zenei sikerei miatt vált népszerűvé, hiszen a stílusa mindig kirívónak számított. A föld tónusú színek, amiket előszeretettel használt, jellemezték a stílusát, amit gyakran kombinált feketével és barnával, illetve kopottas színekkel. Nem félt merész mintákat és árnyalatokat alkalmazni, amit a merch kollekción is megjelentetett. Ennek köszönhetően a hosszabb és túlméretezett pólók és chunky dzsekik alapdarabbá váltak a streetwear rajongók körében.

Hol szerezhetjük be őket?

Nagy problémát jelent azonban, hogy az internet világában egyre több a hamisítvány, legyen szó sneakerről, valamint ruházati cikkekről egyaránt. A legfontosabb tehát, hogy semmiképpen ne hagyjuk, hogy átverjenek bennünket. Ehhez arra van szükség, hogy megbízható helyről vásároljunk, mint amilyen a True to Sole üzlet és webáruház, ahol minden egyes darabot megvizsgálnak és ellenőriznek. A boltba és a webshopba kizárólag a rendben talált termékek kerülnek, így itt nem kell aggódni az eredetiség hiánya miatt. 

KategóriákINFÓ