PÉCS-ZAMÁRDI A Balaton-parti településen ünnepelte nemrég fennállásának 25 éves jubileumát az Élelmiszer szaklap. Itt adták át elismerésüket, Az Év Boltja 2017 verseny díjait is. Az 50 négyzetméter alatti boltok kategóriájában pécsi trafik lett a győztes.

A cikk a hirdetés után folytatódikHa lett volna Legjobb név-kategória, úgy hisszük, abban is nagy esélyekkel indult volna a pécsi Ferencesek utcájában található Bűnös élvezetek kicsiny boltja. Ennéli s fontosabb, hogy valóban több mint egy szipmla trafik, ahol csak dohányárut kapni, habár az is igaz, hogy erre rá is kényszerülnek, nem csak ők, hanem a többiek is.

Bűnös élvezetek kicsiny boltja működtetői ráadásul nem a trafik koncesszióra frissen alakult újdonsült cégek tulajai, nem kormányközeli építési vállalkozók, egyetemi tanárok, papírmaséhajtogatók, politikusfeleségek -szeretők, a városházán szónokló fiacskájáért aggódó édesanyák, akiknek a nemzeti dohányboltok idején jutott eszükbe hirtelen trafikot nyitni. 

Hanem igazi dohányboltosok, hosszú-hosszú ideje már tarfikot üzemeltet vállalkozók, akik maguk állnak a pult mögött, intézik ügyeiket, és alapvetően annak beváételeiből próbálnak meg boldogulni. Gratulálunk nekik a díjhoz!

KategóriákPOP