PÉCS Megbízott igazgató irányítja szerdától az OTP Bank regionális igazgatóságát, értesült a friss gazdasági hírről a Szabad Pécs. A dél-dunántúli régiót 2007 óta vezető igazgató már nem vesz részt az operatív munkában. A pénzintézet régiós igazgatóságának pécsi központjában más személyi változások is történtek. FRSSÍTÉS: Válaszolt az OTP!!

A cikk a hirdetés után folytatódikTénylegesen szerdán már nem Fábián Balázs felelt az OTP Bank NyRt. Dél-dunántúli Régiójának igazgatói teendőiért, tudta meg a Szabad Pécs. Az operatív vezetői munkát mától egyik helyettesére, Bálint Dénesre bízták, aki egyelőre megbízott régió igazgatóként vette át Fábián Balázs feladatait.

Mindez azt is jelenti, hogy a gyakorlatban tíz év után van új vezetője a legnagyobb magyar bank, az OTP Dél-dunántúli Régiójának. A 41 éves Fábián Balázst éppen tíz éve, 2007 tavaszán nevezték ki a régiós igazgatói posztra az OTP-nél. A személyi változást a tőzsdén jegyzett cégként, azaz NyRt.-ként működő pénzintézet már jelezte is honlapján: míg tegnap még Fábián Balázs neve szerepelt a dél-dunántúli igazgatói poszton, ma már Bálint Dénesé olvasható ugyanott.

A Szabad Pécs úgy tudja, hogy az OTP régió igazgatóságának pécsi központjában, más részlegeket érintően is történtek személyi változások. A döntés hátteréről, illetve arról, hogy a két ügy összefügg-e, egyelőre nem rendelkezünk információval. Egyebek mellett ezt is megkérdeztük szerdán késő este az OTP-től. Reményeink szerint csütörtökön kapunk válaszokat, amiket közzé teszünk.

Választ kapott a Szabad Pécs az OTP Bank kommunikációs főosztályától. Azt írták, ?az OTP Bank dél-dunántúli régióvezetőjének munkaviszonya május 15-én megszűnt. Az új ügyvezető igazgató kinevezéséig a bank Bálint Dénest, a lakossági szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgató helyettest bízta meg a régió ideiglenes vezetésével. Az OTP Bank további információkat nem közöl, értesüléseket nem kommentál”.

Lapunk nem hivatalos információi szerint a volt régióvezető munkaviszonyát azonnali, rendkívüli felmondással szüntették meg, s a cél az, hogy legkésőbb szeptemberben kinevezhessék az új régió igazgatót.

KategóriákMETÁL