PÉCS Mindenki azonnal dobja el, ami a kezében van, itt a jó idő, irány a Rotary-körsétány a Tubesen!

A cikk a hirdetés után folytatódik 
Elég szép most a sétány, ugyanis szépen virágba borult a medvehagyma, totál fehér kis gömbök ringatóznak a medvehagyma illatú szellőben! áh!
 
Gyerünk, fel is lehet szépen gyalogolni, de ha nem hegymászással akarjuk tölteni az időt, akkor a 34-es az állatkertig, a 35-ös a TV-toronyig is felvisz! 
 
 
A Rotary-körsétányt nagyon szeretjük, mert elég szép, alig négy kilométer hosszú, szóval a mama is végig tud kényelmesen sétálni rajta.
 
Aggódni nem kell, mászás nincs benne, szépen megkerüli a Kis-Tubest meg a Nagy-Tubest. A sárga körösvény jelet keressük!
 
Szépen megfigyelhetjük, hogyan változik a különböző növénypopuláció, milyen más a növényzet északon és délen. Ha csendesek vagyunk, egész sok állattal találkozhatunk! Még szarvassal is.
 
 
Sajnos az idő vasfoga megette már a tanösvény-táblák egy részét 🙁 , de sebaj, beszélgessünk inkább egymással!
 
Az egészet Ereth Ede magánadományából építették a boldog 1930-as években, amikor még a Balokány fürdő is működött. Ereth úr volt a bőrgyár akkori vezérigazgatója. 
 
Szerintünk baromi menő, ha egy gazdag, tehetős, közösségépítő pécsi ilyen dolgokra áldozza a pénzét! Sőt, még az is előfordulhat, hogy nyolcvan év múlva írnak róla!
 
 
A képeken való pózoláshoz segítségünkre volt Kari (Karamell), Taco & Mandula. 
 
Végül gondoljunk hálával azokra, akik elkergették a lokátort. Ki akarná, hogy méhek helyett olyan izé zümmögjön felette?
 

KategóriákPOP