PÉCS A Rióban rendezett nyári olimpián részt vevő magyar férfi vízipoló válogatott tagjaival aláíratott vízilabdát kínált fel árverezésre Róka Róbert, hogy egy beteg kisfiúnak segíten. A Facebookon meghirdetett licit vasárnap elindult.

A cikk a hirdetés után folytatódikITT lehet licitálni, a Facebook-bejegyzés alatti kommentekben. Mint arról a Szabad Pécs beszámolt, Róka Róbert pécsi fotós, aki víz alatti képeket készít meghirdette, hogy jótékonysági árverésre meghirdet egy vízilabdát. Egy olyat, amelyet e célból kért el egy fotózása alklamával, és amelyet e célból aláíratott a magyar férfi vízipoló válogatott tagjaival.

A licit zárása:2017.07.21-én lesz, 21 órakor.

A vízilabdát elvivő licitnyertes a pécsi Fritz Máténak segíthet, aki 2013 decemberében született, császármetszéssel, korai burokrepedéssel és egy nagyfokú fertőzéssel. Kiderült, a nyelőcsöve nem teljes, így megoperálták, majd kilenc napig altatták. Refluxos lett, nehezebben fejlődött, majd az is kiderült, hogy agykamra­tágulata van, agyvérzést kapott, és oxigénhiányos állapot lépett fel nála. Az agykamra körüli fehérállomány egy része emiatt elhalt.

KategóriákPOP