SZAVAZÓSDI – A Závecz Research múlt heti kutatása szerint Budapesten a Fidesz 1 hónap alatt 8 százalékponttal, a megyeszékhelyeken 9 százalékponttal gyengült. A Fidesz a falvakban tartja magát, de közben a Jobbik 5-6 százalékpontot tudott erősödni ezeken a településeken. A második helyért továbbra is az MSZP és a Jobbik verseng: előbbinek maradt a tábora 13 százalékos, utóbbié 11-ről 12 százalékra bővült. Őrzi negyedik helyét a DK, támogatottsága 4 és 5 százalék között ingadozik, most az utóbbin áll. Az LMP továbbra is 3 százalékos, és most a Momentum mögött is ennyi választópolgár található. Az Együtt a népesség 2 százalékára számíthat, a Kétfarkú Kutya Párt 1 százalékra.

A cikk a hirdetés után folytatódikTermészetesen nem kételkedünk a felmérésben, de kíváncsiak lennénk a helyiek véleményére is. Vajon melyik párt népszerű most Baranyában? Kik szorulnak háttérbe? Kik jönnek fel?

Éppen ezért indítunk egy házi szavazást. A kérdés: Ön melyik párt jelöltjére szavazna, ha most lennének az önkormányzati választások? 

Szavazni egy pártra és egy alkalommal lehet, a szavazás teljesen anonim. Az eredményeket szombat este tesszük közzé.

Ha a panel nem működne, kattintson IDE.

Melyik párt jelöltjére szavazna, ha most lennének az önkormányzati választások?

Fidesz-KDNP
MSZP
Jobbik
LMP
DK
Együtt
Momentum
MKKP
Egyéb
Nem mennék szavazni

Poll Maker

 

surveys

KategóriákPOP