Két család tagjai estek egymásnak, vannak sérültek is, de ennél többet egyelőre nemigen lehet tudni arról, mi történhetett Meszesen, jelenleg is intézkednek a rendőrök, de tömegverekedésről beszélnek a helyiek, amiben a Szabad Pécs rendőrségtől kapott információja szerint 6-7 ember vehetett részt. FRISSÍTVE

A cikk a hirdetés után folytatódikFRISSÍTÉS 19.45h

A rendőrség kedden koraestig három személyt állított elő, akiket gyanúsítottként hallgatnak ki a verekedés miatt indult nyomozásban, közölte érdeklődésünkre a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Nem csak őket, hanem más tanúkat is kihallgatnak, illetve folyik még más tanúk felkutatása is. Egyelőre nem csak azt vizsgálják, hogy a három gyanúsítottnak milyen szerepe lehetett a verekedésben, illetve, hogy egyáltalán milyen okból robbant ki a vita, hanem azt is, hogy használhattak-e a verekedésben a részt vevő felek bármiféle eszközt, fegyvernek alkalmas tárgyat, amely súlyosíthatja az ügy minősítését.

Korábban írtuk

Több sérült is lehet, de pontos számuk, és a sérülésük foka egyelőre nem ismert, a helyszínre mindenesetre egy mentőautó érkezett, valakit a személyzete ellátott, egyes véleménbnyek szerint kórházba is szállítottak valakit, de ez még nem biztos információ, a mentők türelmet kértek még, amikor pontosabb információt kértünk tőlük.

 

 

A rendőrség is a pontosabb tájékoztatást későbbre ígérte, egyelőre annyit mondhattak, hogy egyelőre igyekeznek tisztázni ők is, pontosan, mi történt, az elsődleges értesülések szerint két család tagjai estek egymásnak, és három könnyű sérültről tudnak.

A verekedés 17 óra körül lehetett, jelenleg nincs már ott a mentőautó, de még három járőrkocsival a rendőrök jelen vannak, és tanúkat hallgatnak ki, tudósítónk szerint elkövetőket kereshetnek, vélhetően az ő felkutatásuk zajlik.

KategóriákPOP