A cikk a hirdetés után folytatódikNYÁR Több baranyai fürdő nem várta meg a június elsejét, hanem megnyitotta kapuit. FRISSÍTVE!

Azt gondoltam, 2017-ben pikk-pakk összerakok egy cikket arról, mikor nyitnak a kültéri fürdők Baranyában, hiszen azok a saját site-jukon vagy a Facebookon biztosan feltüntetik, mi a helyzet. Tüntetik a túrót. Volt olyan fürdő, ahol még a telefont sem vették fel. Azért nagyjából összeállt a kép, bár egy-két fürdővel kapcsolatban csak találgatni tudok.

Ami biztos: a siklósi, szigetvári, sikondai, harkányi, és magyarhertelendi létesítményben már működnek a kültéri medencék.

Sellyén június elsején, csütörtökön nyit a strand.

Beremenden június 9-én, jövő pénteken tartják a strandnyitó partyt, derült ki a község honlapjáról.

Az orfűi aquapark honlapján június 2-át adták meg várható nyitási időpontnak, de valószínűleg még tavaly ősszel, záráskor. A megadott telefonon nem értem el őket, a Facebook-oldalukon, honlapjukon semmi. FRISSÍTÉS: közben e-mailben jelezték, hogy június 2-án nyitnak, a tavalyival megegyező áron lehet csúszdázni vagy leégni a strand területén.

Az Orfűi kis tóval hasonlóképpen jártam, a honlapon megadott telefonszámon senki sem jelentkezik, ahogy a Facebook-oldal is olyan, mintha december 24-e lenne.

A nyugis szászvári strand június 15. körül nyit, ehhez az infóhoz mondjuk kettőt kellett telefonálnom, de sebaj.

A Pollack strand szintén június 15. körül, az üzemeltetők a Facebookon írják majd meg, pontosan mikor.

A Hullámban június 16-án lesz a nyitás.

Kommunikációból a következő strandok kapnak tőlem jelest (nem kellet felhívnom őket, e-mailt írni vagy hosszan keresgélni a neten az információt): Pollack, Harkány, Siklós.

KategóriákMETÁL