20-25 millió forint. Ennyi pénzt kért ősz elején a Belügyminisztériumtól gyorssegélyként Harkány önkormányzata. Ehhez képest a polgármester jutalmat kaphat, nem is keveset. Sőt, az alpolgármestere is, a kétes ügyekkel az országos híradásokba bekerülő Remmert Ferenc.

A cikk a hirdetés után folytatódikA harkányi képviselő testület ellenszavazat nélkül fogadta el, hogy hathavi jutalmat, mintegy 3 millió 290 ezer forintot vehet fel Baksai Endre Tamás polgármester. Remmert Ferenc jóval rosszabbul járt, de sokan cserélnének vele ezen a téren, főleg karácsony előtt, ő háromhavi jutalmat kapott csak, ami mintegy 1 millió 151 ezer forint pluszt jelent a számára.

 

 

 

Utóbbi szereplő neve azért lehet ismerős sokaknak, mert Remmert több üggyel is bekerült már az országos híradásokba is, de számára nem túlságosan hízelgő hírekkel. Például ő is megosztott egy hitleres képet, aztán magyarázkodott, hogy tévedés volt, és amúgy nem ért egyet a tartalmával.

A Szabad Pécs hétfőn kereste Baksai Tamást, hogy megtudja, miért érzi úgy, hogy megérdemli a hathavi jutalmat, de nem értük el, és egyelőre nem is hívott vissza bennünket.

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL