FIDELITAS – Csak vicceltünk. Szó sem volt ilyesmiről a Fidelitas pécsi szervezetének doorstep sajtótájékoztatóján.

A cikk a hirdetés után folytatódikMi ugyan lemaradtunk róla, de a Hír TV ott volt, így szerencsére megtudtuk, mi is hangzott el az eseményen. Mivel úgysem találnák ki, mi volt a téma, eláruljuk: Soros, Soros, Soros és Soros, Gyurcsány, Botka, valamint Simicska és Vona.

Beke Zoltán, a szervezet elnöke biztosra ment: a Hír Tv beszámolója szerint papírról olvasta fel mondandóját. Többek között például azt, hogy a Fidelitas országos plakátkampányt indított, mert nem szeretnék, ha ?egyes pártok tevékenysége egy ócska bábjáték szintjére süllyedne?. ?Megneveztük a milliárdosokat, illetve a kézzel rángatott bábjaikat is, például Vona Gábort, akinek pártját kilóra megvették? – hangzott el.

Aztán jött a klasszik téma: ?Ha Soros György szól, a baloldal ugrik, így lett a baloldal a spekuláns milliárdos bábja. Álproblémának nevezik a bevándorlást, majd megszavazzák a kötelező kvótát erőltető brüsszeli állásfoglalást. Vezetőjük, Botka László szerint Szeged lakosságát egyáltalán nem zavarják az illegális bevándorlók. Jól látszik, hogy a dróton rángatott bábpártokat ma már szinte semmi sem különbözteti meg egymástól, bárhonnan is érkeztek a vezetőik? – hangsúlyozta Beke.

Végül a csattanó: “Ezért szeretnénk? egy hónapig tartó országos plakátkampányban megmutatni mindenkinek, hogy a baloldal Soros György, míg a Jobbik pedig Simicska Lajos? vagy míg a Jobbiknak Simicska Lajos a gazdája.?

Ha már sajtótájékoztató, a Hírt Tv riportere szeretett volna kérdezni is, de erre nem volt lehetősége. (Jól járt, akár a telefonját is elvehették volna, ugye.) Ellenben kérték, hogy a kérdéseit tegye fel emailben.

Ennyike. 

KategóriákMETÁL