ORFŰ Hagyományba illően idén is a közönség dönt a Fishing on Orfű nagyszínpadának nevéről. A fesztivál legfontosabb zenei helyszínéért idén a házi kedvencek szállnak versenybe.

A cikk a hirdetés után folytatódikA 10. Fishing on Orfűre (június 20-25.) már csak pár darab csütörtöki napijegy kapható – ezt azoknak írjuk, akik még nem döntötték el, hogy menjenek-e, avagy bármi ok miatt halogatták a döntésüket. Ugyanakkor van másik friss, talán sokakat érdeklő, sőt játékba hívó hír is az orfűi zenei fesztiválról. 

Zsinór, Kacat vagy Mazsi, Málna, Lulu, Vili, Jancsika, esetleg Eper nagyszínpad lesz idén a Fishingen? Vagy a te kedvenced nevét viseli majd a fesztivál legnagyobb zenei helyszíne? Az orfűi fesztivál szervezői idén is szavazást indítanak, a játékba pedig bárki benevezhet egy gazdi-kedvenc közös fotóval a fesztivál Facebook-oldalán. Persze a szervezők is indulnak, és pár állatbarát fishinges fellépő is beszáll a játékba – szól a Fishing keddi közleménye.

?Idén a fesztivál szervezői közül többen is fogadtak örökbe kutyust, jópáran pedig már évek óta tartunk házi kedvencet. Innen jött az ötlet, hogy a jubileumi Fishing nagyszínpadáért az általunk – és a közönségünk által legjobban szeretett jószágok szálljanak versenybe? – közölte Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke.

A játékba bárki beszállhat a fesztivál Facebook-oldalán, a nevezők és a szavazók között pedig fesztiválbelépőket sorsolnak ki a szervezők.

A Fishing on Orfű nagyszínpadának neve 2013-ban jótékonysági árverésen kelt el, 2015-ben a legtöbb szavazatot kapott dalszövegrészlet után lett ?Boldogság, te kurva” nagyszínpad, 2016-ban pedig elhunyt zenészekre lehetett szavazni, ahol végül a Liszt Ferenc Nemzetközi Nagyszínpad nyert. 

KategóriákPOP