Gondolkodtunk azon, bevállaljuk-e új karácsonyi rovatunkat. Mert nem is tudjuk, akarjuk-e látni, sőt talán megmutatni sem, de évek óta nézzük mi is más oldalakon, és igazából nagyon is jól szórakozunk. Jöjjön akkor hát egy új dolog, a pécsi, baranyai, sőt dél-dunántúli karácsonyfa körkép, extra tartalommal: “hogyan állítottam fel, vagy hogyan nem idén a fenyőfát” munkacímmel.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz újságírók is újságolvasók, sőt: túladagolásunk van médiafogyasztásból. És eközben például évek óta nézzük itthon is, más országokban is azokat az összeállításokat, amelyeket olvasói fotókból szemléznek kollégák ilyenkor, és a legfurcsább, legrondább, legferdébb stb. karácsonyfákat mutatják be. Veszünk egy nagy levegőt, és mi is benevezünk most, elindítjuk, remélhetően majdan évről évre jelentkező fura karácsonyfa rovatunkat. Sőt, szeretnénk, ha olyan valódi történeteket is elmesélnének nekünk, amelyek önökkel estek meg, és a karácsonyfa felállítás, beferagása közben történtek.

via GIPHY

Arra kérjük önöket, ha fura, görbe, ferde, nagyon csúnya, de nagyon szeretett fájuk van, arról küldjenek nekünk fotót. A merítésünk mindenképpen érinti Pécset, de remélhetően az egész megyéből, sőt a Dél-Dunántúlról is küldenek nekünk fotókat. Sőt, sőt: ha önök eredendően pécsiek, baranyaiak, somogyiak, tolnaiak voltak, de most a világ más pontján élnek, és eljut önökhöz ez a cikk, küldjék el nekünk fényképeiket. A fényképeket teljes névvel, keresztnévvel, becenévvel is közöljük, sőt anonim módon is. Versenyt nem hirdetünk, de lehet, hogy a “legjobbakat” megszavaztatjuk. Ha a fényképek mellé pár sort is írnának (magyarázatképpen például), azt külön köszönjük. Ha videója van, azt is elküldheti, megpróbáljuk megmutatni olvasóinknak.

Mindemellett várjuk olyanok jelentkezését is – fotóval vagy anélkül– akik arról számolnak be röviden, milyen nem mindennapi, vicces, vagy tanulságos kalandjuk volt a fa befaragásákor. Ne habozzanak!

A fotókat, videókat, történeteket holnap, 25-e 17 óráig ide küldjék: szabadpecs@szabadpecs.hu. Köszönjük!

KategóriákPOP