PÉCS Fegyveres-maszkos trafikrablót keres a rendprség. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz rablás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A cikk a hirdetés után folytatódikA forró nyomon nem kapták el a zsaruk a szerda esti fegyveres pécsi trafikrablás elkövetőjét, mivel csütörtökön délután a Police.hu-n sajtóközleményt jelentettek meg arról, hogy nagy erőkkel keresik a maszkos rablót.

A férfi a Pécsett, az Esztergár Lajos úton lévő dohányboltba ment be maszkban szerda este, nem sokkal tíz előtt (21:50 körül). A férfi a kezében feltehetően egy pisztolyt tartott, majd követelte az eladótól a napi bevételt, miután azt megkapta, távozott a helyszínről. Az eladó nem sérült meg.

Az elkövető 30 év körüli, körülbelül 185-190 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete maszkot, fekete-fehér kapucnis kabátot és szürkés melegítőnadrágot viselt. A elkövetőről kamerafelvétel készült.

 

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (H-Cs:  8 – 16;  P:  8 – 13) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.

KategóriákMETÁL