PÉCS Június hetedikén, szerdán Pécsett, a Kossuth téren ?Hosszú asztal?-t terítenek a Liberálisok, pécsi szervezőjük, Ágoston Andrea ötlete nyomán és szervezésében. Politikáról és közéletről fognak vitázni, van több meghívott is, politikusok, elemzők, szakértők, publicisták, de mindenkit várnak, akinek van véleménye, és nem csak a sajátjára kíváncsi.

A cikk a hirdetés után folytatódikMint az eseményre létrehozott Facebook-oldalon olvashatjuk, a demokratikus ellenzéki pártokat és kedvenc publicistáikat, elemzőket, gazdasági szakembereket hívtak meg, hogy terített asztal, egy kis bor és marhapörkölt mellett beszélgessenek közéletről és politikáról. Az asztal mellé (dél és este hét óra között) bárki leülhet, aki meghallgatja a mások mondanivalóját, és esetleg maga is szólni kíván.

A szervezői oldalon azt is írták, hogy a lista folyamatosan bővül. Akik biztosan meghívást kaptak: Fodor Gábor, Tamás Gáspár Miklós, Majtényi László, Bölcskey Balázs, Vágó Gábor, Konok Péter, Iványi Gábor, Lattman Tamás, Petschnig Mária Zita, Kéri László.

KategóriákPOP