VIRÁGBŰNÖZÉS – Valakik mindenféle pályáztatás, közbeszerzés, pénzlehívás és sajtónyilvánosság nélkül csak úgy kiültettek pár virágot a Hungária – Jászai Mari – Nagy Jenő utcai kereszteződésbe Pécsett. Felháborító! Hol van ilyenkor a rendőrség? 

A cikk a hirdetés után folytatódikA járdarepedés festéshez hasonló bűncselekmény-gyanús tettért végül az Iszlám Állam a Magyar Kétfarkú Kutya Párt pécsi aktivistái vállalták a felelősséget. A frissen alakult kis csoport tagjai portálunk kérdésére elmondták, az MKKP “gerillakertész programja” keretében gondolták úgy, hogy Pécset is bevirágosíthatnák. Szeretnék ugyanis szebbé tenni a környezetüket.

A Hungária – Jászai Mari – Nagy Jenő utcai kereszteződés volt a próbahelyszín, a növényeket a budapesti kertész csoporttól kapták.

– Reméljük, a kiültetett virágok még sokáig ott fognak maradni. Ez volt az első akciónk, szeretnénk még sok helyet kicsinosítani. Bízunk benne, hogy másoknak is annyira tetszik majd, mint nekünk, és csatlakozni fognak hozzánk. Következő lépésünk a Kertészakadémia alapítása lesz. A sok virággal és kertészakadémikussal biztos megnyeri a város a 2036-os, 2040-es és 2044-es Olimpia rendezésének jogát is. Végső célunk Pécs által az egész ország virághatalommá válása – magyarázták a pécsi gerillakertészek.

KategóriákMETÁL