Vajon mit kereshetnek páncélozott járművek Mészáros Lőrinc egyik bicskei cégének magánterületén? Merthogy nagyon úgy tűnik, hogy ott állnak Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő légifotóját nézve.

A cikk a hirdetés után folytatódikA ma megjelenő Magyar Hangban olvasható egy cikk arról, hogy Orbán Viktor legismertebb gyerekkori barátjának egyik cége, a Búzakalász 66 Kft. nevén van a bicskei tó, ma már a cég magánterülete és két páncélozott jármű áll a birtokon. A helyiek a bicskei tavat Erőmű-tó néven emlegetik, írja a Magyar Hang (a hetilapban megjelent cikk egy részelete felkerült a hírportáljukra is, de a teljes cikket a nyomtatott kiadványban találják).

Mint írják, a tavat 2014-ben szerezte meg Mészáros cége. Ezt követően a bicskeiek által korábban szabadon látogatható tavat körülkerítették, oda sem a horgászokat, sem a kirándulókat nem engedik már. Az ingatlant a mai napig élőerős őrzéssel biztonsági szolgálat védi – erről az újság munkatársai is meggyőződtek ottjártukkor.

A laphoz pár hete jutott el az az információ, hogy a tó mellett két harci jármű parkol. Ezért a Magyar Hang megkereste Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt, hogy “legközelebbi Felcsút környéki repülőgépes felderítése alkalmával vegye fel úti céljai közé a bicskei Erőmű-tavat is, és készítsen fényképeket az ott várakozó harci járművekről”.

Egy, a lap által megkérdezett szakértő szerint az egyik (jobban látható jármű) egy BDRM–2-es páncélozott harci felderítő jármű.

KategóriákMETÁL