SZENTLŐRINC Újra nagy lehet majd a magyar futball? Mégis?  Andorra nem az eredményt tekintve mért kiütéses győzelmet a magyar válogatottra, hanem morálisan. Ebben a helyzetben úgy kell a siker kis hazánknak (amely azért minden szempontból jóval nagyobb mint Andorra), mint egy falat kenyér. És most néhány, pontosabban két teljes keretnyi szentlőrinci fiatalember ezt szállította is.

A cikk a hirdetés után folytatódikKét korosztályban is veretlenül lettek győzetesek ugyanis a szentőrinciek egy nemzetközi futball tornán Spanyolországban, a legnépszerűbb sport jelenlegi hazájában. 

A sikerről a Szentlőrinc SE a saját honlapján számol be. ITT olvasható részletesen is a hír.

A magyarok kedvenc spanyolországi nyaralóhelyén, Costa Bráván, ami ráadásul egy rövid vonatútra van csak Barcelonától arattak diadalt a szentlőrinci utánpótláskorú labdarúgók.

Az International Whitsuntide Tournament 2017 elnevezésű ?komoly hagyományokkal rendelkező? nemzetközi tornán ugyanis az U15-ös és az U19-es korosztályuk is veretlenül végzett az élen. 

A tornán 12 országból 147 csapat vett részt, az U11-től az U19-ig folytak a küzdelmek.

Az U15-ösök 33:3-as, az U19-esek 21:3-as gólarányú teljesítménye tapsot érdemel.

via GIPHY

Az U15-ös torna gólkirálya a szentlőrinci Szatmári Erik lett 8 góllal. A döntőben mintegy 3000 szurkoló előtt játszottak a srácok. A foci mellett pihenésképpen barcelonai városnézés, a Camp Nou stadion megtekintése is szerepelt a programban, és a gyerekek a Costa Brava tengerpartján strandolhattak.

KategóriákMETÁL